Sistemele de multifiltrare cu ECOMIX

BUCURESTI - 27 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Apa este un element deosebit de bun dizolvant. Din aceasta cauza in ae o sa gasim un amestec de minerale si de alte substante. Pe linga aceasta este un mediu propice vietii si o sa gasim vietati de la nivelul de virus pana la nivel de bacterii si alte microorganisme.
Aqua-Welt a creat sistemele de multifiltrare cu o mixtura de substante care retin ionii diferitelor substante, precum si o mare parte dins usbstantele organice.

Sistemele de multifiltrare cu ECOMIX

Sistemele de multifiltrare cu ECOMIX de la Aqua-Welt sunt cele mai performante sisteme care s-au conceput pana la ora actuala.

Ele sunt capabile sa retina:

    calciul si magneziul reducand astfel duritatea si functionanad si pe post de dedurizatoarefierul si manganul functionanad astfel si ca deferizoareamoniacul in proportie de 90%materii organice.

Prezenta fierului  peste 0,2mg/l, mangananului  peste 0,05mg/l sau amoniacului peste 0,5mg/l  determina o culoare si un miros neplacut. De asemenea poate sa duca  inmultirea microorganismelor si la distrugerea prin corodare tevilor din instalatia de apa si incalzire.

Rasina cu denumirea comerciala Ecomix este un amestec care este capabil sa retina ionii de fier (Fe++),mangan (Mn++)amoniu (NH3++) prin transformarea acestora intr-un precipitat de Fe+++, Mn+++, NH3+++ nesolubil in apa. Acesta este spalat si trimis la canalizare. Dea semenea prin capacitatea rasinii de a face un schimb ionic se realizaeaza procesul de dedurizare. Duritatea apei nu trebuie sa depaseasca 21 grade germane. Rasina Ecomix este net superioara la toate capitolele fata de rasinile de tip Crystal Right de fretinere a fierului si manganului care se mai folosesc doar in anumite aplicatii limitate.

Avantajele Sistemele de multifiltrare AquaWelt EcoMix  sunt:

1.Mediul activ (rasina) din sistemul multitratare este capabil sa retina calcarul, manganul, fierul, amoniacul si o mare parte de substante organice, fara a necesita aparatura suplimentara uneori foarte costisitoare. 
2.Apa rezultata este din punct de vedere al duritatii este similara cu cea produsa de orice dedurizator. Avantajele fiind in capacitatea apei de a emulsiona mai bine cu detergentii si de a nu se depune pe vase si tevi.
3.Sistemul de control automat al; proceselor este computerizat, iar din acest aparat printr-un meniu simplu se pot seta toate procesele necesare unei filtrari in raport de natura apei ce urmeaza a fi filtrata, functie Key Lock pentru blocarea tastaturii, ceas incorporat, debitmetru incorporat.
4.Singurul consumabil este NaCL (sarea de bucatarie).
5. Intretinere deosebit de usoara a aparatului - nu necesita o supravreghere continua. 
6.Controlorul computerizat se poate seta in functie de volumul de apa filtrata sau in raport de durata de filtrare.