CURS AUTORIZAT MANAGEMENT

BUCURESTI - 2 februarie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

WIFI Romania, partenerul roman al Camerei de Comert si Industrie a Austriei, va anunta deschiderea seriilor de cursuri intensive \\\'MBA in 10 zile\\\'. Prima serie va avea loc in perioada 20 februarie - 21 martie 2010


CURS AUTORIZAT MANAGEMENT

Cursul sumarizează în 10 zile toate domeniile cheie care sunt acoperite pe parcursul unui MBA de 2 ani organizat în cadrul universităţilor de prestigiu din lume. Este o modalitate rapidă şi uşor de înţeles, de expunere a tipului de gândire şi terminologiei aferente MBA.

Sunt prezentate domenii ca MARKETING, CONTABILITATE, FINAINTE si ECONOMIE, dar şi domenii mai puţin familiare cum ar fi STRATEGIA, COMPORTAMENTUL ORGANIZATIONAL şi ETICA IN AFACERI.

Diploma de participare la curs este eliberata de WIFI ROMANIA. Brand-ul WIFI este prezent in Austria si sud-estul Europei (Bulgaria, Polonia, Ungaria, Slovacia, Croatia)

Mai mult, la sfarsitul trainingului aveti posibilitatea de a sustine un examen finalizat cu un Certificat de Competente Comune in Management, acreditat CNFPA si recunoscut in Romania atat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse precum si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.


Despre SC WIFI RO SA

Cursul se va desfasura in zilele de sambata si duminica pe o perioada de 5 saptamani
Tel: 021.310.33.41; 021.310.33.42

monica.pietris@wifiromania.ro