13 motive sa-ti petreci luna de miere in Peru

BUCURESTI - 25 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Dupa ce ai ales invitatii de nunta, plicuri de bani alese dintre numeroase plicuri nunta si multe alte detalii importante, poti sa-ti faci planuri pentru luna de miere.

13 motive sa-ti petreci luna de miere in Peru

Dupa ce ai ales invitatii de nunta , plicuri de bani alese dintre numeroase plicuri nunta si multe alte detalii importante, poti sa-ti faci planuri pentru luna de miere.

            Am creat pentru voi o lista cu 13 motive pentru care sa alegeti sa va petreceti luna de miere in Peru.

Calatoriti spre miazanoapte si descoperiti, printre ruinele incase, o civilizatie straveche, ale carei legende au supravietuit secolelor.A treia tara ca intindere de pe continental sud-american, dupa Brazilia si Argentina, rasuna si astazi de fluierele si naiurile precolumbiene, iar pe crestele semete ale Anzilor condorul a ramas singurul stapan. Nici nu-i de mirare, doar este vorba de taramul magic al vechiului Imperiu Inca.Candva, acest loc binecuvantat cu bogatii alese, ca aurul si argintul, era unul dintre cele mai puternice state medievale. Era mirajul Lumii Noi. Dar conquistadorii lui Francisco Pizzaro, orbiti de dorinta de inavutire, i-au alungat pe incasi, instaurand vreme de trei secole dominatia spaniola si mutand capitala de laCuzco laLima. La 130 km de Cuzco, Machu Picchu, orasul ceremonial secret al incasilor, terasat si fortificat, amplasat la 4.000 m altitudine, a scapat vigilentei europenilor, ramanand intact pana la descoperirea lui patru secole mai tarziu, in 1911, de catre arheologul Hiram Bingham. In semn de respect, locuitorii celebreaza si astazi vechile sarbatori care se tineau aici, laolalta cu ceremoniile crestine.Peru este otara preponderent rurala, deoarece jumatate din populatie e constituita din indieni quechua care se ocupa cu agricultura si cu cresterea lamelor.Coborand pantele spre Pacific, orasulLima (Floare galbena) se desfasoara pe teren arid. Astazi o metropola moderna de sticla si otel, fostul centru vireinal pastreaza inca insemnele spaniole, in situri arheologice si muzee, ca dovada a mostenirii metise.Lima e mereu vesela si colorata, datorita sarbatorilor si festivalurilor care se tin lant. Asa ca e putin probabil sa nu intalniti parade ce strabat intreaga capitala. Profitati de ocazie sa va faceti plinul de suveniruri.Vizitati si Biserica Compagnia Jesus dinCuzco ce a fost inclusa in patrimonial UNESCO.In fiecare popas turistic, gasiti instrumente muzicale, podoabe, vesminte si tapiserii lucrate manual de mesterii localnici.Amatorii de senzatii tari pot face enduro pe platourile accidentate de la poalele muntilor Sierra sau prin desertul peruan plin de cactusi columnari.Iubitorilor de natura le este recomandata o expeditie in bazinul Amazonian, un paradis al pasarilor, al faunei si al florei specific deltei si, mai ales, un regat al orhideelor.Atractia turistica numarul unu este cetatea incasaMachu Picchu care este cel mai vizitat sit arheologic din America de Sud.Dupa ce ati reconstituit si drumul incasilor, intre Machu Picchu si Cuzco, urcati pana la crucea condorului din canionul Colca, vizitati templele Huaca de la Luna si Huaca del Sol si faceti o plimbare cu barca din trestie totora intre insulele plutitoare de pe lacul Titicaca.Iar ca sa puteti cuprinde cu privirea adevarata comoara peruana, va recomandam un zbor deasupra Liniilor Nazca, simbolurile stranii desenate in desertul Pampas Colorado, considerate un mare calendar astronomic, datand dinaintea incasilor.

Insa atunci cand vine vorba de invitatii de nunta, plicuri de bani alese din numeroase plicuri nunta si multe altele, vizitateaza site-ul Creatorilor de invitatii. Lasa-te inspirata de colectiile noastre mirifice.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre