15 motive sa alegi Maldive pentru luna de miere

BUCURESTI - 6 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Social

Atunci cand ai de planuit un eveniment de mare anvergura precum nunta, cel mai bine este sa apelezi la persoane cu experienta in organizari nunti, cum sunt cei de la Creatorii de Nunti. Ei se vor ocupa de tot ceea ce presupune organizarea nuntii, de la gasirea locatiei pentru petrecere, pana la sugestii pentru luna de miere. Pe scurt, acestia iti vor fi alaturi pe intreg parcursul organizarii nuntii.

 

  Atunci cand ai de planuit un eveniment de mare anvergura precum nunta, cel mai bine este sa apelezi la persoane cu experienta in organizari nunti, cum sunt cei de la Creatorii de Nunti. Ei se vor ocupa de tot ceea ce presupune organizarea nunti, de la gasirea locatiei pentru petrecere, pana la sugestii pentru luna de miere. Pe scurt, acestia iti vor fi alaturi pe intreg parcursul organizarii nuntii.

  Deoarece, cea mai asteptata de tinerii casatoriti este luna de miere, am creat o lista cu 10 motive pentru care sa alegeti Maldive pentru luna de miere.

   Meritati un rasfat de cinci stele intr-un resort de lux plutitor, inconjurat de ape stravezii, recifuri de corali si pesti exotici multicolori.„Omul este doar un oaspete in acest paradis si ar trebui sa ne comportam in consecinta” spunea oceanograful, cercetatorul si exploratorul Jacques-Yves Cousteau (1910-1977).Exista un loc in indepartatul Ocean Indian, ceva mai la sud de Sri Lanka, unde natura a rasfirat, cu o mana magica, in mijlocul unei mari intinderi albastre, un sirag de insule cu nisip alb, lagune si corali.

  Arhipelagul Maldivelor numara aproape 1.200 de insule, dar numai 200 dintre ele sunt locuite si doar 80 sunt vizitate de turisti.Cu un secol in urma, se stiau inca prea putine despre acest loc sarutat de soare, iar locuitorii erau preponderent urmasii colonistilor indieni, ai negustorilor arabi si ai exploratorilor europeni ajunsi pe aceste meleaguri.Recent, sapaturile arheologice au scos la iveala relicve budiste si hinduse si se presupune ca in perioada Imperiului Roman insulele erau folosite ca un loc de acostare pentru corabiile care faceau legatura intre Marea Rosie, sudul Indiei si China.Va puteti caza intr-unul dintre bungalourile amplasate pe plaja sau pe apa si veti avea un sejur de neuitat in mijlocul unui peisaj mirific.Plaja, soarele si relaxarea sunt cuvinte de ordine in Maldive.

  Apa oceanului este de-o claritate ireala, iar lumea submarina ti se dezvaluie la tot pasul, cu pesti multicolori, broaste testoase si o mare varietate de corali.In toate resorturile puteti face surfing, scufundari, snorkeling, ski nautic ori pescuit.Insulele Maldive sunt recomandate iubitorilor de scufundari, datorita multitudinii de recifuri de corali si de pesti tropicali.La fel de bine va puteti bucura de sauna, masaje exotice, tehnici asiatice de relaxare si tratamente de infrumusetare cu alge si plante indigene, fie intr-un land SPA, situat pe insula, fie intr-un over the water SPA, amenajat intr-un bungalou mare pe apa.Cuplurilor le este oferit un romantic full moon massage, care presupune combinarea mai multor tipuri de masaj, exfoliere cu scruburi si bai cu spuma in jacuzzi.Pe atolul Male Nord puteti vizita Muzeul National, Parcul Sultan, Hukuru Miski si Moscheea Vinerea Mare. Pentru shopping exista Singapore Bazaar, cu produse traditionale, dar si de import.

  Organizarea nuntii pentru noi, cei de la Creatorii de Nunti implica un model simplist: visul tau, un plan si munca pentru realizarea acelui vis. Nunta nu e diferita de celelalte realizari din viata ta, munca mai dificila fiind cea de planificare. Asadar, daca ai un plan bun, executarea este mai usoara. Cu asta dorim sa te ajutam noi, creatorii de nunti, creand pentru tine planuri personalizate pentru organizare nunta.

            Viziteaza acum site-ul Creatorilor de Nunti pentru mai multe detalii. Vom oferi preturi preferentiale si nu vom percepe nicio taxa pentru organizari nunti.