5 Cai De A-ti Promova Site-ul

BUCURESTI - 27 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Internet

Cand este vorba de promovare SEO, toti au senzatia ca stiu despre ce este vorba si cum sa isi promoveze site-ul online. Insa metodele lor de promovare SEO se opresc la publicarea de articole pe site, la crearea unor pagini profesionale de Facebook sau Twitter si la comentarea pe diverse alte site-uri sau bloguri similare cu site-ul lor.

Cand este vorba de promovare SEO, toti au senzatia ca stiu despre ce este vorba si cum sa isi promoveze site-ul online. Insa metodele lor de promovare SEO se opresc la publicarea de articole pe site, la crearea unor pagini profesionale de Facebook sau Twitter si la comentarea pe diverse alte site-uri sau bloguri similare cu site-ul lor. Insa promovarea SEO implica metode mult mai ingenioase decat acestea, iar in cele ce urmeaza le veti vedea pe cele mai eficiente.

1.Atasarea URL-ul site-ului in mailuri

Daca ai un website, nu rata ocazia de a il promova cu orice chip. In momentul in care trimiti un mail unor prieteni, rude, sau chiar unor persoane necunoscute, dar cu care ai putea avea o relatie profesionala pe viitor (de exemplu mailurile de angajare), la sfarsitul mailului, imediat dupa semnatura ta electronica, trece si numele site-ului tau.

2.Imprima-ti numele site-ului pe un tricou si foloseste tricoul cand iesi din casa

Daca vrei sa investesti bani seriosi in promovarea website-ului, fa-ti cat mai multe tricouri sau bluze, pe care sa le folosesti cu diverse ocazii. Ba mai mult, de fiecare data cand vei fi invitat la o aniversare sau zi de nastere, nu uita ca intr-un colt mic al unui tricou sau al unei bluze sa treci numele site-ului.

3.Imprastie pliante pe strada sau in cutiile postale

Fa-ti cunoscuta afacerea pe Internet, dar si in comunitatea in care traiesti. Gandeste-te la un afis cat mai atractiv si printeaza-l cu prima ocazie. Apoi, iesi pe strada si incepe sa imparti pliante ce iti vor face site-ul cunoscut. Daca nu vrei sa fii vazut impartind pliante, pune-le in cutiile postale, sau si mai simplu, lipeste cate un afis pe usa de la intrare in blocuri.

4.Fa-ti carti de vizita

Cartile de vizita merg mana in mana cu tricourile personalizate cu numele site-ului tau. Atunci cand vei fi invitat la diverse evenimente, vei putea schimba carti de vizita cu diferite persoane, si vei putea sa iti promovezi site-ul.

5.Personalizeaza-ti geanta, ceasul si cateva pixuri

Foloseste orice metoda de a-ti face website-ul cunoscut. Cand iesi cu prietenii, foloseste o geanta personalizata cu numele site-ului, cand mergi la banca si urmeaza sa semnezi ceva, semneaza cu un pix personalizat si chiar ofera pixuri cadou angajatilor din banca, iar cand iesi in plimbare cu cainele, poarta-ti ceasul la fel de personalizat si el.

Exista sute de metode de promovare SEO. Trebuie doar sa le gasesti pe cele care sunt potrivite site-ului tau si personalitatii tale, si sa incepi sa le folosesti pentru a avea succes.

Vezi mai multe pe : http://www.optimizare-site.com.ro/

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre