5 motive sa iti renovezi mansarda

BUCURESTI - 8 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Pentru a avea designul interior pe care ti-l doresti, trebuie sa lucrezi cu materiale si oameni de specialitate. Practix iti pune la dispozitie persoane specializate, care vor sti sa-ti dea cele mai inspirate idei in legatura cu spatiul disponibil.

Pentru a avea designul interior pe care ti-l doresti, trebuie sa lucrezi cu materiale si oameni de specialitate. Practix iti pune la dispozitie persoane specializate, care vor sti sa-ti dea cele mai inspirate idei in legatura cu spatiul disponibil. Acestia te vor ajuta sa iti aranjezi locuinta, astfel incat sa te bucuri de un spatiu elegant si practic, totodata. Iar, atunci cand iti vor monta rulourile exterioare vor lua in calcul designul locuintei, confortul tau, dar si un nivel de utilitate.

            Iata 5 motive pentru care ar trebui sa iei in considerare renovarea podului prafuit si indesat cu tot felul de obiecte de mult uitate.

Daca nu ai destul spatiu pentru familia ta, e timpul sa-ti indrepti atentia spre pod pe care il poti transforma in cea mai placuta incapere a locuintei tale. In functie de suprafata, acesta poate fi transformat intr-un living, o bucatarie, un dormitor sau intr-un apartament la mansarda. Iar o astfel de transformare presupune renovarea, iluminarea si ventilarea podului cu ajutorul ferestrelor si implicit, instalarea rulourilor exterioare. In acest fel, podul casei poate deveni un spatiu de locuit modern si placut, care beneficiaza de un climat interior sanatos.Dar aceasta optiune este si un mod placut de a castiga mai mult spatiu. Nimic nu se poate compara cu sentimentul de a pasi intr-o mansarda cu ferestre largi ce lasa lumina naturala sa patrunda. Folosind mai multe ferestre de mansarda, vei crea un spatiu minunat cu orice buget, lumina face intodeauna diferenta.Acest demers confera o buna izolare si un consum redus de energie. De obicei, podurile neutilizate sunt insuficient izolate. Odata cu renovarea podului, atat peretii cat si invelitoarea vor necesita o izolare corespunzatoare. Iar aceasta reabilitare termica va rezolva problema pierderilor de caldura prin acoperis, ceea ce duce la diminuarea facturii la incalzire in timpul iernii pentru intreaga casa. In plus, vei beneficia de o temperatura optima in mansarda si pe perioada verii.Climatul interior devine mai sanatos. Uneori vrem sa retinem caldura in interior, alteori trebuie sa ne protejam de caldura excesiva. Cu ajutorul rulourilor potrivite ferestrelor de mansarda vei avea posibilitatea sa reglezi temperatura interioara, indiferent de conditiile climaterice. Roletele textile controleaza lumina total sau partial, iar rulourile exterioare te protejeaza de caldura in zilele de vara.Asadar, este o investitie pe mai multe niveluri. Nu doar sanatatea si starea generala se vor imbunatati odata cu amenajarea mansardei. Noua locuinta frumos amenajata va reprezenta o investitie valoroasa, iar daca intr-o zi va hotarati s-o vindeti, cu siguranta va creste considerabil valoarea proprietatii dumneavoastra.

            Viziteaza site-ul nostru si consulta oferta Practix de rulourile exterioare. Ia acum legatura cu unul dintre consultantii nostri, mereu la dispozitia ta.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre