Alege sa fii practic

BUCURESTI - 27 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Piata producatoare de usi garaj este intr-o continua crestere in tara noastra, iar producatorii si comerciantii prezenti se intrec in oferte care mai de care mai tentante care ne pun deseori in dificultate atunci cand trebuie sa luam o decizie.

Multe preturi sunt tentante, insa, care sunt cele mai satisfacatoare, dar mai ales cele care reprezinta adevarata valoare a produsului? Este foarte greu de specificat acest lucru. De aceea, cel mai indicat ar fi sa te informezi foarte bine despre o firma sau alta, sa compari preturile, sa ceri parerile clientilor despre calitatea serviciilor si a produselor, dar si despre modul in care colaboreaza firma respectiva.

Printre cele mai importante usi garaj pe care le intalnim pe piata actuala se numara cele sectionale si cele de tip rulou. Primele prezinta o serie intreaga de avantaje, inclusiv posibilitatea de actionare automata, in timp ce usa de tip rulou este o alternativa economica a celor dintai.

Dat fiind faptul ca usile sectionale sunt cele mai bine vandute produse ale momentului vom enumera cateva dintre avantajele pe care le prezinta:

- structura solida realizata din otel este extrem de rezistenta in timp (peste 30 de ani de functionare la parametrii normali).

- izolatia termica si fonica extrem de bune sunt garantate de panourile de40 mmgrosime umplute cu spuma poliuretanica. Aceste caracteristici recomanda usile sectionale mai ales in cazul in care garajele sunt incluse in structura casei, dar si pentru cei care locuiesc in zonele cu temperaturi prea ridicate sau foarte scazute (cum este cazul zonei Intorsura Buzaului).

- modul de fabricatie al panourilor garanteaza rezistenta acestora in timp dar si in cazul actiunii unor factori mecanici (cum ar fi loviturile, diversele accidente etc.) sau a factorilor meteorologici: grindina, vant puternic, inghet.

- sistemul in care au fost create permite atat actionarea manuala, cat si cea automata cu ajutorul telecomenzii. Acesta din urma este extrem de utila mai ales in zilele cu ploi, furtuni, ninsori si vant puternic.

- un alt avantaj care recomanda aceste produse ca fiind cele mai bune il reprezint faptul ca pot fi montate diferite usi pietonale care sa functioneze atat independent, cat si impreuna cu usa de garaj.

Pentru mai multe detalii tehnice si date legate felul in care se poate face o comanda, cat si despre calculul pretului unei usi garaj sectionale vizitati site-ul http://www.scharx.ro/. Operatorii nostri sunt gata sa raspunda oricaror intrebari.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre

Taguri: usi garajusi de garaj
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/alege-sa-fii-practic