Alege si utilizeaza corect scaunul auto pentru copilul tau!

BUCURESTI - 22 decembrie 2011

Comunicat tip General in Retail

Scaunele auto pentru copii sunt o necesitate oferind o siguranta maxima in timpul calatoriilor cu masina.

Alege si utilizeaza corect scaunul auto pentru copilul tau!

Protectia bebelusilor trebuie asigurata intr-un mod cat mai eficient. De aceea, achizitionarea unui scaun auto pentru copii reprezinta alegerea corecta a parintilor responsabili.

 Pentru a cumpara un scaun de masina pentru copil, trebuie sa cunoasteti caror categorii de varsta se adreseaza fiecare model in parte, care sunt caracteristicile care influenteaza alegerea unui scaun auto copii si ce scaun se potriveste modelului dumneavoastra de masina.

 

Dupa achizitionarea unui scaun auto copii potrivit bebelusului dumneavoastra, recomandam sa cititi cu atentie instructiunile de utilizare oferite de producatori. Fixarea scaunului este extrem de importanta. Scaunul auto nu trebuie sa se deplaseze la stanga sau la dreapta mai mult de un centimetru. De acest aspect depinde siguranta celui mic, nu riscati sa faceti greseli in acest sens.

 

Scaunele auto pentru copii trebuie sa fie confectionate din cele mai bune materiale, usor de curatat si intretinut. Copilul trebuie sa se simta confortabil iar daca aveti un bebelus, nu calatoriti cu acesta pe distante foarte mari. Corpul micutului nu este destul de dezvoltat pentru a suporta calatorii pe distante foarte mari. Scaunele auto pentru bebelusi sunt insa concepute special pentru a sustine coloana vertebrala si capul celui mic intr-o pozitie corecta si confortabila.

 Unele scaune auto copii pot fi achizitionate impreuna cu diverse accesorii. Fie ca este vorba de plasa de protectie impotriva insectelor sau de saculetul cu jucarii, aceste accesorii sunt foarte utile pentru cei mici

Despre Kondor Invest

importator cangaroo

Taguri: autocopiiscaunescaun auto copii