Alegerea unui organizator de nunti

BUCURESTI - 26 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Atunci cand te gandesti sa angajezi o persoana care se ocupa cu organizare nunti sau evenimente, trebuie sa ai in vedere ca aceasta sa aiba urmatoarele insusiri:

Atunci cand te gandesti sa angajezi o persoana care se ocupa cu organizare nunti sau evenimente, trebuie sa ai in vedere ca aceasta sa aiba urmatoarele insusiri:

Atitudine pozitiva.

     O persoana cu experienta in organizarea nuntilor stie dinainte ca va face fata oricarei situatii neprevazute si stie cum sa creeze un eveniment reusit, iar aceasta siguranta de sine se simte si iti este transmisa si tie. Simti ca poti avea incredere in ea ca intr-o prietena buna.

Comunicativa.

   Organizatorul nuntii trebuie sa iti inteleaga viziunea asupra nuntii si sa o comunice cu acuratete si furnizorilor. In acelasi timp trebuie sa discute si cu familia, dar si cu invitatii, explicandu-le exact ce rol au, unde trebuie sa stea, ce trebuie sa faca si in ce moment. In plus, trebuie sa fie o persoana usor de contactat, pe care sa o poti cauta oricand pentru o parere sau pentru a ii solicita ceva ce tocmai ti-ai amintit.

Atentie la detalii.

   Trebuie sa se asigure ca totul este perfect, in permanenta, de la decoratiuni si aranjamente florale, la biserica si salonul de nunta, la firma de catering, la tort si dulciuri, la fotograf, la formatie, la invitati... la absolut tot.

Atentia distributiva

   este si ea foarte utila, deci.

Organizata.

   Nici nu se poate altfel, avand in vedere cate piese de puzzle trebuie sa coordoneze pentru a ajunge la un rezultat pe placul tuturor.

Atenta la buget.

   Este foarte important sa poata gestiona fondurile disponibile pentru a acoperi tot ce este nevoie si poate si un pic peste, daca se pricepe sa negocieze cu furnizorii, aici jucand un rol important si relatiile pe care si le-a creat in domeniu.

Creativa.

   Poate ca totusi bugetul nu poate acoperi tot ce isi doresc mirii, iar aici intervine creativitatea planificatorului de nunti in a oferi alternative. Pe langa aceasta, creativitatea este necesara si pentru a oferi idei cand o mireasa este mai nehotarata. Ar fi foarte bine si sa fie la current cu ce este la moda, chiar la nivel international, pentru a oferi cat mai multe idei si optiuni clientilor.

Calma.

  Astfel de evenimente pot fi stresante si este esential ca persoana care se ocupa de ele in mod frecvent sa fie in stare sa le faca fata. De asemenea, pot aparea si diverse conflicte pe parcurs (intre invitati si furnizori, de exemplu), iar ea trebuie sa le poata aplana cu usurinta si politete.

Avand grija ca persoana care se ocupa cu organizarea nuntii sa indeplineasca aceste conditii vei fi mult mai relaxata in perioada de planificare a evenimentului, iar in ziua respectiva te vei putea bucura din plin de roadele muncii voastre.

Vezi mai multe pe : http://www.creatoriidenunti.ro/

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre