Amenajeaza in ton cu primavara

BUCURESTI - 24 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Primavara vine cu idei noi si proaspete de amenajare. Odata cu anotimpul frumos si soarele incepe sa actioneze mai puternic.

Primavara vine cu idei noi si proaspete de amenajare. Odata cu anotimpul frumos si soarele incepe sa actioneze mai puternic. De aceea, ferestrele, balcoanele si terasele au nevoie de o protectie eficienta. In cazul in care sunteti in cautarea unor solutii nu doar functionale ci si estetice, recomandam solutiile de copertine retractabile sau fixe.

 

Copertinele sunt confectionate din materiale de calitate, avand o parte metalica si una din panza. Copertinele fixe au doua brate rigide ce confera siguranta in actionare, Nivelul de umbrire poate fi simplu reglat si are o acoperire pe un spatiu larg. Panza de calitate confera protectie solara eficienta si este tratata cu substante speciale pentru a nu se decolora sau putrezi. Actionarea sistemelor de copertine fixe se realizeaza foarte simplu, aceste solutii fiind incantatoare pentru balcoanele si ferestrele spatiilor rezidentiale, precum si pentru vitrinele spatiilor comerciale.

 

Sistemele de copertine retractabile au bratul articulat si o structura fiabila si ergonomica. Acestea sunt potrivite pentru spatii de mari dimensiuni si se pot actiona atat manual cat si electric.

 

Copertinele se realizeaza pe comanda, dumneavoastra beneficiind de avantajul achizitionarii unor produse personalizate, care sa se incadreze perfect in spatiul dumneavoastra. Pentru un ambient deosebit, asortat si modern, alegeti copertine in culori care sa se potriveasca cu spatiul.

 

Sistemele de copertine retractabile si copertine fixe confera un aspect elegant si rafinat, infrumusetand locatia. Pentru gradini si curti, recomandam optarea pentru sisteme de pergole. Acestea creeaza o terasa de vis, aducand anotimpurile frumoase in sufletul dumneavoastra.