Aspectul exterior al locuintei conteaza

BUCURESTI - 29 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Aspectul exterior al locuintei este cel care starneste admiratia trecatorilor, musafirilor si al vecinilor. Elementele care scot in evidenta stilul casei trebuie alese cu grija si, mai ales, trebuie sa realizati o comunicare eficienta intre ele, intre culorile si caracteristicile acestora. De asemenea, va trebui sa luati in considerare avantajele si confortul pe care produsele acestea le vor crea caminului dumneavoastra. De exemplu, rulourile exterioare au devenit un ”accesoriu” din ce in ce mai intalnit la majoritatea locuintelor.

Pe langa aspectul elegant pe care il ofera exteriorului caminului, acestea prezinta si numeroase alte avantaje (izolatie fonica, termica si protectie sporita impotriva razelor soarelui). Rulourile exterioare produse de firma Practix beneficiaza si de un alt avantaj, acestea se integreaza perfect in stilul arhitectonic al imobilelor, datorita culorilor varitate. Produsele sunt disponibile chiar si in culoarea lemnului, deci daca aveti un imobil in aspectul caruia predomina lemnul il puteti accesoriza cu produse de inalta tehnologie fara a-i stirbi stilul. Cu aceste solutii inovatoare puteti imbina perfect vechiul cu noul, obtinand astfel, un stil arhitectonic personalizat, un exterior decorat in mod traditional, dar care ofera un confort modern.

Avantajele montarii de rulouri exterioare

- pe langa faptul ca se adapteaza oricarui tip de tamplarie, aceste sisteme inregistreaza o crestere termica cu peste 20%, scazand costurile atat in sezonul rece, cat si in sezonul estival;

- protejeaza tamplaria impotriva intemperiilor, asigurandu-i o durata de viata mai mare;

- au rol antiefractie;

- protejeaza impotiva razelor solare din zilele toride de vara si ofera posibilitatea de a regla lumina din interior;

- asigura o izolatie fonica suplimentara - un rulou calitativ insotit de un montaj profesional va protejeaza locuinta de zgomote. Patrunderea acestora este mult redusa si ingreunata.

- asigura intimitatea din interiorul caminului, ferita de privirile curiosilor. Acest lucru este un real avantaj mai ales pentru locuintele urbane;

-au un important rol estetic - rulourile pot fi confectionate intr-o gama extinsa de modele si culori adaptandu-se oricarei locuinte. Montajul acestora se realizeaza rapid si elegant si nu afecteaza tamplaria existenta.

- intretinerea rulourilor nu necesita un efort sporit, acestea se curata cu usurinta.

Pentru mai multe detalii despre rulouri exterioare accesati www.scharx.ro

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/aspectul-exterior-al-locuintei-conteaza