Beneficiile conferite de utilizarea tamplariei din PVC

BUCURESTI - 12 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Izolare termica si fonica deosebita
Sistemele de tamplarie din PVC va ofera avantajul de a va bucura de un spatiu foarte bine izolat, cu o temperatura optima

Beneficiile conferite de utilizarea tamplariei din PVC

Izolare termica si fonica deosebita

Sistemele de tamplarie din PVC va ofera avantajul de a va bucura de un spatiu foarte bine izolat, cu o temperatura optima. Daca aveti nevoie de liniste este de ajuns sa inchideti ferestrele si astfel va puteti relaxa in liniste si in confortul propriei locuinte. Izolarea ferestrelor este foarte importanta pentru ca spatiul dumneavoastra sa fie confortabil.

 

Protectie si siguranta

Tamplaria PVC poate fi echipata cu sisteme eficiente antiefractie si de asemenea, include inca din frabricatie anumite caracteristicu ce contribuie la siguranta locuintei. PVC-ul este un material cu o duritate extraordinara, ce nu poate taiat sau indoit cu usurinta. Daca tamplaria se bucura si de ferestre de cea mai inalta caliatate, hotii nu vor putea patrunde in casa dumneavoastra.

 

Intretinere minima

Spre deosebire de alte tipuri de tamplarie, cea din PVC se intretine foarte usor, necesitand doar curatarea de praf cu orice fel de detergent. Aceste sisteme nu putrezesc, nu ruginesc, nu se decoloreaza si nici nu sunt influentate de actiunea nefasta a factorilor externi.

 

Rezistenta si durabilitate

Datorita materialelor de calitate precum si datorita procesului tehnologic performant de confectionare a tamplarie PVC , aceste sisteme capata o rezistenta deosebita, avand o lunga durata de viata.

 

Imbinarea eficienta a profilelor

Tamplaria din PVC detine profile ce se imbina la colturi prin procesul de termosudura ce asigura o deosebita etanseitatea la apa. Acest process opreste aerul sa patrunda, conferind ferestrelor o rezistenta sporita.

 

Aspect estetic deosebit

Sistemele de tamplarie PVC - www.pvc-tamplarie.com.ro ajuta la realizarea unui spatiu cu un design foarte actual si foarte placut.

 

Vezi mai multe pe : www.scharx.ro/tamplarie-pvc.html

 

Despre Kondor Invest

Mai multe pe site-urile noastre