Cand Este Cel Mai Bine Sa Cumperi Copertine

BUCURESTI - 29 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Nu este niciun mister faptul ca pe parcursul unui an se pot cumpara exact aceleasi produse la preturi foarte diferite, chiar din cadrul aceluiasi magazin.

Nu este niciun mister faptul ca pe parcursul unui an se pot cumpara exact aceleasi produse la preturi foarte diferite, chiar din cadrul aceluiasi magazin. Si nu ne referim la faptul ca pretul unui produs este mai redus la lansare, pentru a atrage cumparatori, si apoi creste pentru a fi in tendinte cu piata. Nu, pur si simplu, exista variatii de pret, care sunt explicate prin legatura dintre cererea si oferta produsului respectiv intr-un anumit moment. Dar pentru ca nu suntem la o ora de economie, sa vedem totusi, cand este cel mai bine sa cumparam copertine dintr-un magazin specializat in vanzarea de accesorii pentru casa si gradina.

 

1.Cautati magazine de copertine pozitionate unele langa altele

Nimic nu scade pretul mai mult decat concurenta. Daca veti merge intr-o zona unde exista multe magazine care vand copertine, puteti fi sigur/a ca veti face o afacere pe tot parcursul anului. Nu mai trebuie sa asteptati Craciunul, Pastele, Ziua Femeii sau Ziua Copertinei pentru a cumpara o copertina la un pret avantajos.

 

2.Cercetati cand s-a infiintat magazinul de unde doriti sa cumparati o copertina si vizitati-l exact in ziua aniversarii, pentru ca este posibil sa primiti discount-uri

 

Multe magazine isi aniverseaza cu tam-tam ziua infiintarii, asa ca nu ar trebui sa va fie greu sa aflati cand s-a infiintat un anumit magazin, si daca are de gand sau nu sa ofere discount-uri la produse in acea zi. Feriti-va totusi de reducerile oferite pe tot parcursul anului, pentru ca acelea cu siguranta nu sunt reduceri. Un produs nu poate fi la reducere un an intreg.

 

3.Verificati stocul de copertine de anul trecut

Copertinele care nu s-au vandut in urma cu un an se dau la reduceri in general in ianuarie-februarie anul in curs. In general, “colectiile” noi de accesorii pentru casa se lanseaza in primavara, asa ca iarna de dinainte reprezinta o perioada buna pentru a cumpara asa ceva.

 

4.Mergeti la targuri de produse pentru casa si gradina

Targurile se organizeaza o data sau de doua ori pe an. Daca sunteti pasionat de produse de casa si gradina si nu doriti sa va cheltuiti intreg salariul pe astfel de produse, va recomandam sa vizitati targurile deschise pentru o saptamana la marile pavilioane expozitionale. In aceste cazuri, reducerile sunt reale si aveti posibilitatea sa discutati cu producatori romani, si sa cereti orice fel de informatii doriti in legatura cu produsele pe care vreti sa le achizitionati.

Vezi mai multe pe: http://www.scharx.ro/Copertine.html

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre