Carti de vizita disponibile in modele cu un design personalizat

BUCURESTI - 10 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

O carte de vizita este un instrument de promovare, ce nu ar trebui sa lipseasca nici unei firme.

O carte de vizita este un instrument de promovare, ce nu ar trebui sa lipseasca nici unei firme. Aspectul cartii de vizita este foarte important pentru modul in care persoana care primeste cartea de vizita, va percepe compania dumneavoastra, produsele sau serviciile pe care le oferiti. O carte de vizita creaza o prima impresie despre companie, de aceea, nu ezitati sa optati pentru carti de vizita de o inalta calitate, cu un design special. Noi va oferim carti de vizita cu un design personalizat in functie de domeniul dumneavoastra de activitate, calitatea cartilor de vizita fiind de un inalt profesionalism.

 

Designul unei carti de vizita trebuie sa respecte anumite reguli esentiale pentru realizarea unor materiale eficiente. Fiecare companie are o identitate vizuala, elementele care compun aceasta identitate trebuind sa se regaseasca si in designul cartilor de vizita. Fie ca veniti dumneavoastra cu modelul cartii de vizita, fie ca veniti doar cu anumite sugestii, specialistii nostri in grafica si design vor realiza carti de vizita cu o estetica deosebita. Optarea pentru un design personalizat va contribui la succesul afacerii dumneavoastra.

 

Nu doar designul joaca un rol deosebit de important, ci si productia realizata la cele mai inalte standarde. In functie de preferintele dumneavoastra, cartonul poate avea o anumita densitate, iar tehnicile de imprimare pot fi variate. Cartile de vizita concepute si produse de noi, au o calitate ireprosabila. Pentru mai multe informatii despre carti de vizita, disponibile fie in modele predefinite, fie cu un design personalizat, nu ezitati sa accesati site-ul nostru: http://www.carti-de-vizita.org/.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre