Carti de vizita ieftine, disponibile in modele variate

BUCURESTI - 14 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Carti -de-vizita.org va pune la dispozitie o oferta imbatabila de carti de vizita disponibile intr-o gama foarte variata de modele. Alegeti modelul in functie de domeniul afacerii dumneavoastra, furnizati-ne datele care doriti sa apara pe

Carti-de-vizita.org va pune la dispozitie o oferta imbatabila de carti de vizita disponibile intr-o gama foarte variata de modele. Alegeti modelul in functie de domeniul afacerii dumneavoastra, furnizati-ne datele care doriti sa apara pe cartile de vizita si eventualele personalizari si in cel mai scurt timp veti primi cartile de vizita lausadumneavoastra, gratuit daca va aflati in Bucuresti.

 

Cartile de vizita sunt reprezentative pentru imaginea unei afaceri, de aceea, indicat ar fi sa optati pentru modele ce exprima ceva despre afacerea dumneavoastra, de asemenea, cartile de vizita trebuie sa fie de o calitate ireprosabila. Ganditi-va ca nu puteti sa va promovati o imagine favorabila a afacerii avand carti de vizita de proasta calitate.

 

Noi va ajutam sa dispuneti de carti de vizita cu un design deosebit, adaptat in functie de domeniul dumneavoastra de afaceri. Expertii in grafica si design pot realiza pentru dumneavoastra modele personalizate, in functie de cerintele si preferintele dumneavoastra. De asemenea, pentru aceia care au deja o grafica, noi putem realiza doar servicii de imprimare a cartilor de vizita, pe cartoane de inalta calitate, utilizand echipamente profesioniste.

 

Pentru orice fel de informatii si detalii cu privire la carti de vizita, nu ezitati sa accesati site-ul nostru www.carti-de-vizita.org sau sa ne contactati telefonic: 0722.496.979.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre