Casa de vis echipata cu sisteme de rulouri exterioare

BUCURESTI - 27 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Daca esti in cautarea unei solutii eficiente pentru protectia impotriva razelor de soare si in acelasi timp vrei sa te bucuri de o amenajare exterioara remarcabila

Daca esti in cautarea unei solutii eficiente pentru protectia impotriva razelor de soare si in acelasi timp vrei sa te bucuri de o amenajare exterioara remarcabila, solutia vine de la sistemele rulouri exterioare. Aceste sisteme de umbrire confera valoare constructiei tale si te ajuta sa beneficiezi de confort si liniste.

 

Sistemele de rulouri exterioare confectionate din PVC sunt foarte rezistente, protejeaza tamplaria de actiunea factorilor externi, sunt usor de intretinut si protejeaza optic, termic si fonic incaperile. Actionarea rulourilor se realizeaza fie electric, fie manual, iar umbrirea poate fi totala sau partiala.

 

Doar cu sistemele de rulouri exterioare aluminiu, casa ta de vis va beneficia de intimitate, protectie impotriva intemperiilor sau a altor factori. Mai mult, caracterisiticile termoizolante iti vor veni in ajutor indiferent de anotimp. Astfel, casa ta se va bucura tot timpul anului de o temperatura optima.

 

Realizeaza si tu o investitie de durata pentru casa ta si achizitioneaza sisteme de rulouri exterioare aluminiu. Pentru un maxim de eficienta si durabilitate, nu uitati de montajul profesionist al acestor sisteme.

Pentru mai multe detalii despre sistemele de rulouri exterioare sau rulouri exterioare pret, va rugam sa ne contactati.

 

WEB: www.exterioare-rulouri.ro

 

Telefon: 0756.834.942

 

Despre Kondor Invest

Mai multe detalii pe site-urile noastre