Cateva detalii tehnice despre pergole

BUCURESTI - 5 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Aunci cand ai la dispozitie un spatiu mai extins si o tereasa in aer liber, alternativa clasicelor copertine este pergola

Aunci cand ai la dispozitie un spatiu mai extins si o tereasa in aer liber, alternativa clasicelor copertine este pergola. Aceasta permite o deschidere maxima si posibilitatea de automatizare de inchidere/deschidere prin telecomanda. Odata cu incalzirea vremii, terasele devin locul ideal pentru relaxare si pentru a savura o cafea sau un ceai in aer liber.
Desi, se intampla ca uneori spatiile exterioare locuintei sa primeasca mai putina atentie, este important ca in momentul amenajarii teraselor si gradinilor sa ai in vedere crearea unui spatiu relaxant si reconfortant pentru tine si familia ta. Pergolele devin astfel elemente utile pentru casa si gradina ta, ele intregesc arhitectura spatiului printr-un design simplu si ergonomic.
Modelele de pergole se pot face pe structuri din lemn sau din aluminiu eloxat. Pergolele pe structura de aluminiu eloxat confera o nota moderna. Ele pot fi personalizate usor, datorita poliesterului din care sunt confectionate. Acest material poate fi usor decorat prin aplicarea unor folii autoadezive sau prin vopsire sau imprimarea de desene, pe un material alb. Pergolele realizate pe structura de lemn dau o nota clasica sau un aspect rustic spatiului amenajat.
Iata o lista cu principalele paticularitati tehnice ale acestor copertine de exterior:
Profilele de fixare si culisare sunt dreptunghiulare, din aluminiu eluxat, vopsit in camp electrostatic, cu elemente de prindere inoxidabile.
Carucioarele de rulare sunt cu rulment invelit in cauciuc si cu elemete de conexiune inoxidabile.
Panza are un sistem de strangere tip acordeon, este din material textil de inalta tehnologie cu 3 straturi si asigura protectia optima impotriva radiatiilor UV, impotriva ploii, fiind in acelasi timp si un sistem excelent de umbrire.
Dimensiunile minime si maxime sunt de 12,5 - 7,0 metri, respectiv de 1,5 - 7,0 metri.
Sistemul manual si electric de manevrare permite desfasurarea in plan orizontal a panzei, pentru a face posibila reglarea luminii care patrunde sub copertina .
Pentru a vedea produsele comercializate de firma noastra si pentru a testa calitatea lor, va asteptam la Showroom-ul din Bucuresti, de pe Strada Lucacesti, numarul 19 A, sector 6, de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 17.00.
Consulta acum oferta Practix de copertine sau pergole pentru terase si gradini si ia legatura cu unul dintre consultantii nostri, mereu la dispozitia ta.

Vezi mai multe pe: http://www.scharx.ro/Copertine.html

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre