Ce spun clientii despre rulourile exterioare din aluminiu

BUCURESTI - 25 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Stiinta / Cercetare

Rezistente la soare, ploaie si poluare, aceste rulouri exterioare aluminiu sunt din ce in ce mai cautate de clienti, gratie avantajelor pe care le ofera. Cei care au facut deja o investitie in aceasta directie vorbesc despre aceste beneficii, resimtite imediat de la montare.

 

 

  Cei mai fericiti sunt locatarii apartamentelor sau caselor cu ferestrele spre soare, care simt acum o diferenta clara intre verile fara rulouri si cele cu rulouri, pentru ca acest sistem de umbrire s-a dovedit cu adevarat eficient. Mai ales pentru camerele de copii, aceste rulouri exterioare aluminiu permit renuntarea la folosirea neincetata a aparatelor de aer conditionat si ofera o atmosfera linistitia, izolata de zgomotele strazii. In acest fel, persoanele care lucreaza in schimburi se pot bucura de un somn odihnitor in timpul zilei, pentru ca rulourile inchise complet fac intuneric si liniste in camera.

   Foarte potrivite pentru orasele aglomerate si pentru blocurile localizate la artere foarte circulate, aceste rulouri exterioare aluminiu reprezinta o investitie inteligenta pentru toti cei care au optat pentru protejarea ferestrelor si tamplariei cu aceste produse. Pe langa faptul ca lemnul din care este uneori confectionata tamplaria este mentinut nou, suprafetele vitrate sunt protejate de praf si ploaie, fiind pastrate curate pentru mai mult timp. Aceste avntaj inseamna foarte mult pentru gospodine, care au observat ca si aerul care patrunde in camera cand aerisesc este mai curat, iar rulourile sunt spalate de apa de ploaie, asadar nu necesita curatare.

  Din punct de vedere estetic, apartamentele si casele cu rulouri exterioare din aluminiu prezinta un aspect modern, mai ales pentru ca ele pot fi asortate cu fatada sau cu tamplaria, fiind disponibile intr-o gama variata de culori si nuante de lemn. Simplitatea manevrarii a fost motivata de rulourile instalate cu buton sau telecomanda, dar si cele cu manivela sau snur au fost primite bine, chiar daca nu pot fi manipulate de copii. Clientii au fost umiti de rapiditatea instalarii, pentru ca rulourile sunt montate de specialisti in doua ore, fara a face mizerie.

Acestea fiind spuse, persoanele care si-au achizitonat rulouri exterioare aluminiu sunt satisfacuti de beneficiile pe care acestea le prezinta, din punct de vedere termic, fonic si estetic. Pentru mai multe detalii consultati site-ul nostru in sectiunea rulouri exterioare pret