Copertine – in pas cu ceea ce va doriti

BUCURESTI - 2 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Faptul ca trebuie sa amenajati spatiul exterior va oboseste atat de tare incat tindeti sa il lasati asa cum este.

Copertine – in pas cu ceea ce va doriti

Faptul ca trebuie sa amenajati spatiul exterior va oboseste atat de tare incat tindeti sa il lasati asa cum este. Dar cu timpul va dati seama cat de important este ca aveti un loc in care sa va simti bine, in aer liber, in care sa va petreceti timpul liber, singur sau cu prietenii. Compania Kondor Invest isi propune sa isi ajute clientii cum pot ei mai bine. De aceea propune acestora o gama larga de produse destinate amenajarii spatiilor exterioare, printre care si copertine .
Copertinele in functie de spatiul pe care vreti sa il amenajati pot fi: copertine fixe si copertine ratractabile.
Copertinele retractabile sunt fabricate din aluminiu eloxat si material textil, acestea doau fiind de cea mia inalta calitate. Panza este tratat cu solutii ce o protejeaza impotriva decolorarii si putrezirii, pe langa asta ofera o inalta protectie sporita impotriva razelor ultraviolete. Aceste sisteme au un aspect ergonomic, dimanic si modern cu un stil ce se poate incadra in orice stil arhitectural. Partea matalica este foarte rezistenta. Actionarea copertinelor este usoara ea fiind automata dar si manuala, dotate cu motor si telecomanda.
Copertiele fixe sunt foarte potrivite pentru spatiile mai mici, in aceste spatii se incadreaza ferestrele si balcoanele. Ele creaza un spatiu personal, eficient impotriva razelor de soare, un ambient primitor si confortabil. Aceste copertine au design minunat si unic, iar culorile pot varia, mulandu-se pe gusturile fiecarui client.
Compania Kondor Invest va pune la dispozitie o vasta gama de copertine fie ele copertine fixe sau copertine retractabile special pentru dumneavoastra.
Pentru comenzi si detalii suplimentare puteti apela la  numarul de telefon 0757 082 001  sau accesand site-ul nostru www.copertineretractabile.com

Despre Kondor Invest

Mai mute detalii pe site-ruile noastre