Copertine pentru acasa

BUCURESTI - 19 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Te ajutam sa te bucuri de un aspect estetic si de calitate chiar la domiciliul tau, pentru ca stim ca cel mai mult iti doresti ca spatiul din gradina de la tine de acasa sa fie mai usor de utilizat pentru mai mult timp.

Te ajutam sa te bucuri de un aspect estetic si de calitate chiar la domiciliul tau, pentru ca stim ca cel mai mult iti  doresti ca spatiul din gradina de la tine de acasa sa fie mai usor de utilizat pentru mai mult timp.

            Profita din plin de beneficiile timpului petrecut in aer liber, cu elegantele copertine ce iti ofera umbra si te pun la adapost de soare. Disponibile intr-o varietate de modele si materiale, ai posibilitatea sa o alegi pe cea care completeaza casa ta perfect.

            Prelatele retractabile de terasa nu ofera doar umbra, ele, de asemenea, confera si un aspect distinct exteriorului casei tale, frumos, simplu si clasic. Daca folosesti activarea cu motor, vei obtine un spatiu umbrit in mod practic si comod.

            Practix are in colectie trei tipuri de copertine care acopera o gama larga de preturi accesibile, ce iti permit sa alegi modelul cel mai potrivit pentru casa si bugetul tau. Folosind o prelata Practix, spatiul in aer liber devine o extensie a interiorului. Copiii se vor juca in siguranta fiind protejati de razelor nocive ale soarelui, iar tu te vei bucura de relaxare intr-un spatiu racoros si umbrit, fie ca va fi vorba de o petrecere sau pur si simplu iti doresti un moment de relaxare.      Cum ar fi sa prelungesti numarul zilelelor dintr-un an pe care le poti petrece in aer liber, indiferent de anotimp? Simplu, foloseste una dintre prelatele noastre retractabile. In acest fel, poti creste durata de timp in care poti sta pe afara. Apoi, poti instala accesorii, cum sunt sistemele de iluminat si cele de incalzire pentru a sta confortabil in aer liber mai mult timp, indiferent de vreme, pe tot parcursul anului, zi sau noapte.

            Senzorii de soare si de vant vor fi programati sa faca in mod automat ca locul tau special sa fie asa cum ai nevoie, fara sa-ti dea batai de cap.

Iata un rezumat al avantajelor aduse de aceste prelate la tine acasa.

    Aduc confortul din interior in aer liber;Ofera un mediu de joaca sigur, protejat de soare si ploaie pentru cei mici;Te fac sa te relaxezi si sa te bucuri de timpul petrecut in aer liber;Confera un plus de eleganta casei tale;Te protejeaza de soare odata cu simpla apasare a unui buton.

            Viziteaza site-ul nostru, consulta acum oferta noastra de copertine si ia legatura cu unul dintre consultantii nostri.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre