Copertine retractabile disponibile intr-o paleta larga de culori

BUCURESTI - 17 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Protectia ferestrelor dumneavoastra de razele soarelui este esentiala pe timp de vara.

Protectia ferestrelor dumneavoastra de razele soarelui este esentiala pe timp de vara. Desi solutiile de umbrire exterioara sunt variate, cea mai eleganta dintre toate este reprezentata de sistemele de copertine . Acestea confera o frumusete aparte spatiului dumneavoastra, achizitionarea unor copertine in nuante vii, contribuind eficient la inveselirea atmosferei. Ceea ce trebuie sa stiti ca un avantaj suprem este faptul ca aceste solutii de umbrire isi pastreaza culorile stralucitoare un timp foarte indelungat.

 

Panza din care este confectionata o copertina nu este un material obisnuit, ci o panza de o calitate superioara, tratata cu solutii speciale pentru a nu se decolora, pentru a nu se degrada datorita actiunii factorilor externi si pentru a conferi o protectie eficienta impotriva razelor UV. Paleta de culori a panzelor din care sunt realizate copertinele este foarte generoasa, dumneavoastra avand astfel posibilitatea de a va amenaja spatiul exterior intr-un mod practic dar si deosebit de estetic. Copertinele de calitate sunt foarte rezistente si sigure, iar un montaj eficient va contribui la o functionare fara nici un fel de probleme, pe toata durata lor de viata.

 

Copertinele retractabile se actioneaza foarte usor, timpul lor de inchidere si deschidere fiind foarte mic. Acestea au posibilitatea de a fi dotate cu motor pentru o actionare automatizata, sau cu senzori de soare si vant. In functie de preferinte puteti opta si pentru copertine personalizate, mai ales daca le utilizati in diferite spatii comerciale. Cadrul sistemelor de copertine retractabile este confectionat din aluminiu vopsit electrostatic, acesta fiind foarte rezistent si durabil.

 

 

Despre Kondor Invest

Mai multe detalii pe site-urile noastre:
http://www.scharx.ro/Copertine.html
http://www.copertineretractabile.com/copertine-retractabile/