Copertine si pergole la standarde europene

BUCURESTI - 30 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Scharx.ro va ofera cele mai eficiente solutii de acoperire si umbrire pentru spatiile deschise. Sistemele decopertinesipergoleconfera o protectie maxima impotriva razelor solare dar si a intemperiilor.

Copertine si pergole la standarde europene
 Increderea ta ne obliga 

Scharx Romania

scharx.ro va ofera cele mai eficiente solutii de acoperire si umbrire pentru spatiile deschise. Sistemele de copertine si pergole confera o protectie maxima impotriva razelor solare dar si a intemperiilor.

Acoperirea spatiilor largi poate fi uneori dificila. Sistemele de copertine si pergole sunt insa cele mai practice si elegante solutii pentru acoperire. Copertinele pot fi actionate extrem de usor atat manual cat si electric, iar gama variata de culori si modele va ofera posibilitatea de a face cele mai potrivite alegeri.

Copertinele va ofera placerea de a petrece clipe minunate in aer liber, fara sa fiti deranjati de razele soarelui. Acestea pot fi deschise total sau pana la nivelul dorit. Sistemele de copertine pot acoperi eficient terase, curti, restaurante sau alte spatii deschise. Rezistenta acestor produse este datorata materialelor de calitate din care sunt fabricate. Sistemele de copertine retractabile sunt utilizate si in sfera spatiilor comerciale, pentru a proteja vitrinele magazinelor.

Compania noastra va ofera si numeroase modele de pergole, destinate spatiilor mai mari sau gradinilor. Aceste produse reprezinta contructii deosebit de elegante, care joaca un rol important in design-ul exterior al spatiului.

Pentru mai multe detalii despre produse si oferte accesati acum site-ul nostru scharx.ro.

Despre Kondor Invest

Compania Scharx doreste sa satisfaca la cel mai inalt nivel exigentele clientilor. De aceea, oferim produse si servicii competitive la un pret corect. Compania a luat nastere in 1990, iar de atunci performam continuu pentru a obtine excelenta in domeniul nostru de activitate.