Copertinele retractabile protejeaza cu succes vitrinele spatiilor comerciale

BUCURESTI - 28 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Copertinele retractabile asigura umbra si protectie impotriva actiunii razelor de soare, fiind ideale pentru spatiile comerciale, ale caror vitrine au nevoie de o protectie speciala impotriva soarelui

Copertinele retractabile protejeaza cu succes vitrinele spatiilor comerciale

Copertinele retractabile asigura umbra si protectie impotriva actiunii razelor de soare, fiind ideale pentru spatiile comerciale, ale caror vitrine au nevoie de o protectie speciala impotriva soarelui. Produsele din vitrine trebuie sa fie mereu ferite de actiunea razelor solare pentru a-si pastra un aspect impecabil si pentru ca intregul magazin sa arate profesionist.

 

Sistemele calitative de copertine retractabile sunt confectionate din materiale rezistente, procesul de productie fiind unul care le asigura o durata de viata indelungata. Partea metalica a copertinelor este realizata din aluminiu care nu oxideaza si nu isi schimba forma si culoarea in timp. De asemenea, panza care acopera partea metalica este tratata cu substante speciale pentru a asigura protectie UV, pentru a nu putrezi si pentru a-si mentine culoarea cel putin 5 ani, indiferent de conditiile meteo. Actionarea sistemelor de copertine se realizeaza atat manual cat si automat, iar acestea pot fi echipate optional si cu senzori de vant sau de soare.

 

Vitrinele spatiilor comerciale comunica aspecte importante despre intregul magazin, iar in functie de cum arata acestea, clientii sau potentialii clienti pot trage anumite concluzii in ceea ce priveste calitatea generala oferita de acel magazin. O vitrina care arata impecabil si este bine ingrijita, iar produsele sunt protejate de actiunea soarelui, va denota cu siguranta profesionalism. In plus, sistemele de copertine pot fi personalizate in functie de preferintele si nevoile dumneavoastra. Pentru cele mai eficiente sisteme de copertine retractabile , alegeti solutiile oferite de profesionistii in domeniu, care ofera clientilor produse si servicii fara cusur.

Mai multe informatii despre copertine Scharx si Kondor pe site-urile noastre

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre