Copertinele si Pergolele - din ce in ce mai cautate

BUCURESTI - 23 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Mai multe detalii despre copertine retractabile cat si despre pergole puteti citit pe site-ul companiei noasta scharx.ro

Copertinele si Pergolele - din ce in ce mai cautate
 Increderea ta ne obliga 

Scharx

Copertinele si pergolele au devenit o necesitate pentru oricine locuieste la casa .

In urma cu cativa ani intrau timid pe piata romaneasca copertinele retractabile.La inceput erau privite ca si bunuri de lux, avand in vedere ca aveau si preturi prohibitive. Acum preturile au scazut considerabil , pe de o parte, iar pe de alta parte romanii si-au dat seama de utilitatea unei copertine care poate fii intinsa sau stransa in functie de conditiile atmosferice( soare sau vant).

Pe piata romaneasca au aparut si copertine fabricate in China, de o calitate inferioara celor fabricate in Europa, dar la un pret mai mic.

Clientii au posibilitatea acum sa aleaga intre un pret mai mic, dar cu schelet mai subtire si material textil inferior calitativ si pret mai mare dar calitate ridicata si durabilitate crescuta.

 O copertina de calitate, de productie UE costa 475 euro( TVA inclus) ,la o dimensiune de 3500 x 2000. La cest pret puteti sa o gasiti pe www.scharx.ro   .

In acest pret este inclus si montajul.Scheletul metalic si materialele textile sunt fabricate in Spania.

O garantie a calitatii este rezistenta culorilor materialului, de minim 5 ani, chiar daca isi petrece o mare parte din viata in soarele arzator al verii.

Copertinele retractabile sunt folosite de multi ani pe scara larga in celelalte tari mai dezvoltate din Europa. Pentru un balcon, spre exemplu, o copertina retractabila poate ajunge la un pret de 198 euro ( TVA inclus) , cu tot cu montaj.

Pentru mai multe detalii despre copertine retractabile si pergole accesati site-ul nostru www.scharx.ro

Despre Kondor Invest

Scharx Romania a luat fiinta in anul 2003 , in tot acest timp avand peste 1,000 de clienti satisfacuti, Incercam pe viitor sa extindem in toata tara astfel orice sa poata avea acces la produsele comercializate de noi