Copilul si masinute electrica

BUCURESTI - 26 aprilie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Cum credeti ca s-ar simti micutul dvs intr-o masinuta electrica?

Tinand cont ca masinutele sunt bune pentru copiii care au 2-6 ani, care fac intru totul ceea ce vad la parintii lor, va imaginati ca ar fi foarte bucurosi sa poata sa ii ia locul taticului sau mamicii lor, chiar daca nu intr-o masina adevarata, ci intr-o masinuta electrica.

O masinuta electrica costa destul de mult, deci ar fi bine sa faceti din oferirea unei masinute electrice un eveniment special. Puteti sa ii luati copilului masinuta de ziua lui sau atunci cand castiga un anumit premiu la gradinita sau cand este laudat pentru rezultate bune la balet, spre exenmplu. Copilul trebuie sa inteleaga ca acesta este un cadou si sa se comporte ca atare. Trebuie sa ii aratati ca aveti incredere in el ca poate “conduce” singur vehiculul si va va fi recunoscator, devenind mai responsabil.

O idee interesanta de masinute electrice sunt acele masinute care sunt replica perfecta, evident, la scara mult mai mica, a masinilor de epoca. Cu o masinuta de acest gen, puteti fi siguri ca nu doar copiii vecinilor sau cei din parc vor intoarce capul dupa copilul ds, ci si parintii.

Mainutele electrice se pot folosi in ziua de astazi si individual, adica nu doar intr-un parc de distractii, cum se intampla pe timpuri. Este de preferat sa iti directionezi masinuta oriunde doresti, nu doar in locul frumos amenajat in parcul de distractii. Si in plus, copilul dvs poate fi ferit de “accidente”.

Despre Kondor Invest

Imporator masinute electrice nichiduta.ro