Cum Putem Confectiona O Plasa De Tantari

BUCURESTI - 1 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

De regula, cei interesati de cumpararea unui anumit tip de plasa de tantari decid sa achizitioneze acest produs de la firmele specializate disponibile pe piata.

De regula, cei interesati de cumpararea unui anumit tip de plasa de tantari decid sa achizitioneze acest produs de la firmele specializate disponibile pe piata. In acest fel au siguranta ca sistemul de plase -tantari/" title="plase tantari">plase tantari achizitionat ofera protectia necesara impotriva tantarilor si a altor insecte. Totusi, daca doriti sa confectionati dumneavoastra acest accesoriu atat de important pentru ferestrele locuintei, mai ales pe perioada verii, atunci trebuie sa stiti ca aceasta sarcina nu este chiar atat de dificil de realizat. Pentru a fi siguri ca rezultatul muncii dumneavoastra se va ridica la nivelul asteptarilor va trebui sa tineti cont de cateva sfaturi extrem de utile care va vor ajuta sa confectionati propria plasa de tantari intr-un timp relativ scurt si fara a intampina probleme.

Mai intai, va trebui sa realizati masuratorile necesare pentru a determina dimensiunea reala a sistemului de plase tantari. Astfel, va trebui sa masurati inaltimea si latimea locului unde plasa de tantari va fi montata, tinand cont de flansa tocului (daca fereastra are mai multe canaturi). Dupa ce ati stabilit dimensiunea exacta a acestei plase tantari va trebui sa cumparati toate materiale necesare realizarii acestui proiect. In principiu veti avea nevoie de un profil de aluminiu, avand dimensiunile potrivite, doua balamale, doua manere, snur cauciuc, sita din fibra de sticla si patru coltari. Aceste materiale sunt usor de gasit in orice magazin care comercializeaza profile de aluminiu sau PVC.

Pasul urmator se refera la inceperea construirii plasei de tantari, nu inainte de a avea la indemana cateva unelte necesare, cum ar fi un bonfaier sau o masina de taiat panza, un echer si ciocan de plastic. Avand toate aceste unelte aproape se poate construi cadrul din aluminiu taindu-l conform dimensiunii masurate anterior. Dupa taierea profilului se vor bate coltarii cu ajutorul ciocanului de plastic pentru a imbina perfect cele patru laturi ale cadrului si al face rezistent. Inainte de a monta sita, va trebui sa instalati cele doua balamale, tinand cont de modul in care doriti sa deschideti plasa. Dupa fixarea balamalelor veti putea intinde sita din fibra de sticla cu ajutorul unei role astfel incat sa fie perfect intinsa. Astfel, veti incepe sa intindeti sita dintr-un colt utilizand snurul cauciucat pentru a o fixa de cadrul din aluminiu. Este indicat ca snurul sa se termine in acelasi colt in care a inceput. Ceea ce mai aveti de facut dupa intinderea sitei este sa instalati plasa de tantari ( http://www.scharx.ro/plaseantiinsectefixe.html )  in locul aferent si sa verificati daca functioneaza corespunzator.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre