Cum Sa Schimbati O Plasa De Tantari

BUCURESTI - 13 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Din timp in timp, plasele de tantari trebuie inlocuite cu unele noi, pentru o mai mare eficienta impotriva insectelor zburatoare si nu numai. Plasele de tantari reusesc sa tina la distanta chiar si praful si alte mizerii, atunci cand fereastra este deschisa.

Din timp in timp, plasele de tantari trebuie inlocuite cu unele noi, pentru o mai mare eficienta impotriva insectelor zburatoare si nu numai. Plasele de tantari reusesc sa tina la distanta chiar si praful si alte mizerii, atunci cand fereastra este deschisa.

 

Daca aveti o plasa de tantari prinsa in pioneze la fereastra, operatiunea de a inlocui-o cu o plasa noua consta in achizitionarea unei plase noi si indepartarea celei vechi. Se recomanda ca pionezele folosite la schimbarea plasei sa fie de asemenea noi, pentru ca pionezele vechi sunt cu siguranta ruginite sau nu mai sunt in stare sa tina plasa foarte bine, creand goluri intre ele, ceea ce poate face ca insectele mai puternice, precum gandacii sa poata patrunde in locuinta pe geam.

 

Daca aveti o plasa de tantari prinsa intr-un cadru de lemn, metalic sau din PVC, operatiunea este la fel de simpla. Scoateti cadrul cu plasa de tantari si departati plasa de tantari. Daca va uitati cu atentie la cadrul plasei, aceasta se poate crapa, astfel incat sa lase loc plasei de tantari. In cele mai multe dintre cazuri, o plasa de tantari prinsa intr-un cadru se poate scoate numai dupa ce sunt demontate niste suruburi ce tin legate cele doua parti ale cadrului, partea dinspre exterior si partea dinspre interior. Dupa ce achizitionati plasa cea noua, care poate sa fie din acelasi material ca si plasa veche sau dintr-un material nou aparut pe piata, fixati plasa in interiorul cadrului, si apoi incepeti sa strangeti suruburile care vor tine plasa fixa. La terminarea operatiunii, puneti plasa de tantari impreuna cu cadrul la locul sau, langa fereastra, in balamalele aferente.

 

Aceste operatiuni pot fi luate in considerare nu doar atunci cand plasele vechi trebuie inlocuite cu noi plase tantari , dar si atunci cand doriti sa spalati plasele de tantari, si nu vreti sa stati cu fereastra inchisa tot timpul cat plasa cea veche se usuca. Dupa cum vedeti, procesul de inlocuire a unei plase tantari este foarte simplu, tot ce trebuie sa aveti la indemana este o plasa de rezerva, o surubelnita pentru a deschide cadrul care tine plasa de tantari pe loc (in cazul plaselor de tantari cu cadru de lemn, metal sau PVC) si un pic de rabdare.

 

La final, un sfat legat de noile plase de tantari montate la ferestre. Daca acestea nu au fost tratate din fabrica cu insecticide, aveti grija sa le cufundati inainte intr-o solutie lichida cu substante chimice impotriva insectelor, si abia dupa ce se usuca, sa le montati la ferestre.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe informatii pe site-urile noastre