Cum trebuie sa fie sistemele de copertine durabile

BUCURESTI - 26 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Achizitionarea anumitor produse pentru casa reprezinta de multe ori o sarcina dificila.

Cum trebuie sa fie sistemele de copertine durabile

Achizitionarea anumitor produse pentru casa reprezinta de multe ori o sarcina dificila. Produsele cumparate trebuie sa fie calitative, practice dar si estetice. Pentru o umbrire eficienta si pentru o amenajare exterioara eleganta, va recomandam sa alegeti sisteme de copertine . Acestea pot fi retractabile sau fixe si sunt disponibile intr-o larga varietate de culori si modele.

 

Insa nu toate copertinele existene pe piata sunt durabile, pentru a recunoaste produsele de calitate superioara de cele cu o calitate mai slaba, trebuie sa cunoasteti cateva aspecte foarte importante. In primul rand cadrul copertinelor trebuie sa fie realizate din aluminiu, acest material find indicat pentru propietatile sale deosebite. De asemenea, aluminiu trebuie sa vopsit in camp electrostatic pentru rezistenta mai mare a culorii vopselei.

 

Panza copertinelor este foarte importanta. Daca aceasta e slab calitativa se va degrada foarte repede, se ve decolora si va determina ca intregul sistem de copertine sa influenteze negativ aspectul casei dumneavoastra. Pentru ca acest fapt sa nu se intampla, alegeti copertine cu panza tratata cu substante speciale anti-mucegai, aanti-decolorare, anti-praf. De asemenea, panza trebuie sa confere protectie eficienta impotriva razelor solare.

 

Sistemele de copertine retractabile pot fi accesorizate cu motor pentru o actionare automatizata si cu senzori de vant si soare. Montajul trebuie sa fie realizat de profesionisti cu experienta, iar intretinerea se realizeaza foarte usor, Sistemele de copertine sunt solutii de umbrire foarte elegante, recomandate pentru o amenajare exterioare stilata. Pentru orginalitate si unicitate, puteti comanda sisteme de copertine personalizate, in functie de preferintele si gusturile dumneavoastra.

Mai multe despre copertine Scharx sau copertine Kondor pe site-urile noastre

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre