De Ce Merita Cumparata O Plasa De Insecte ?

BUCURESTI - 7 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Poate cea mai buna solutie pentru a tine departe insectele reprezinta banala plasa ce este foarte eficienta in a bloca accesul acestor vizitatori nepoftiti care ne pot strica buna dispozitie si mai rau decat atat, nu ne lasa sa ne odihnim pe timpul noptii.

De Ce Merita Cumparata O Plasa De Insecte ?

Poate cea mai buna solutie pentru a tine departe insectele reprezinta banala plasa ce este foarte eficienta in a bloca accesul acestor vizitatori nepoftiti care ne pot strica buna dispozitie si mai rau decat atat, nu ne lasa sa ne odihnim pe timpul noptii. In acest articol dorim sa va prezentam cateva din motivele pentru care merita sa cumparati astfel de plase -insecte/" title="plase insecte">plase insecte .

Dispun de o flexibilitate foarte mare dat fiind faptul ca multe din ele sunt construite din fibra de sticla. Transparenta lor este foarte ridicata astfel ca nu o sa afecteze prea mult transferul de lumina din exterior in camera. Un alt motiv este intretinerea lor care este foarte usor de realizat avand in vedere ca nu aveti nevoie decat de un burete putin ud sau puteti folosi chiar aspiratorul. Praful ce se depune pe sita nu este vizibil aproape deloc datorita faptului ca cele mai multe din ele au culoarea gri ce mascheaza foarte bine praful.

Atat montarea cat si demontarea acestor plase insecte este foarte usor de realizat si nu ar trebui sa dureze mai mult decat o jumatate de ora. Fiind un proces destul de simplu, este lesne de inteles ca nu necesita modificarea in vreun fel a ramei ferestrei. Mai mult decat atat, plasele sunt compatibile cu toate tipurile de tamplarie si se pot instalata atat concomitent cu tamplaria sau si ulterior.

O astfel de plasa beneficiaza de o rezistenta destul de ridicata la actiunile diversilor factori climaterici astfel ca si in cazul in care locuiti intr-o zona unde vremea este mai aspra, plasa o sa reziste mult si bine. De obicei, ramele poseda o rama fabricata din aluminiu ceea ce ii confera o stabilitate foarte mare si o durabilitate pe masura.

Datorita sistemului de culisare a panzei in cazul profilului din aluminiu cu perii dar mai ales densitatii plasei, va puteti bucura de o protectie maxima impotriva insectelor care doresc sa va faca o „vizita” neasteptata. Aceste plase insecte nu perturba aproape deloc transferul de aer dintre interior si exterior, iar ochiurile fine ale plasei au o rezistenta foarte mare atat la imbatranire cat si la rupere.

Un astfel de sistem ce va protejeaza de insecte se poate face in mai multe feluri: rama fixa, tip rulou sau in rama mobila, iar clientul solicita firmei de profil dimensiunile dorite. Pentru cele care au o dimensiune mai mare se folosesc de obicei cateva elemente suplimentare cu scop de a rigidiza aceste plase insecte, astfel ca acestea sa aiba o durata de utilizare mai ridicata.

Mai multe despre produsele Scharx pe site-ul oficial sau pe www.plasetantari.com.ro

Despre Kondor Invest

Mai multe detalii pe site-urile noastre