De Ce Sa Alegeti Rulouri Exterioare?

BUCURESTI - 21 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Rulourile exterioare sunt acele produse ce se folosesc in afara casei pentru a o proteja in primul si in primul rand de intrarea prin efractie. In ziua de astazi, este din ce in ce mai dificil sa iti protejezi casa si familia, insa cu ajutorul rulourilor exterioare se poate spune ca aceasta problema este ca si rezolvata.

De Ce Sa Alegeti Rulouri Exterioare?

Un rulou exterior este un dispozitiv folosit pentru a acoperi tot felul de deschideri, de la ferestre si usi, pana la spatii largi din complexurile comerciale sau hale de depozitare. Spre deosebire de obloanele traditionale, care nu ofera aceeasi protectie impotriva intrarii prin efractie si nici impotriva zgomotelor din exterior, rulourile exterioare pot functiona si prin intermediul unui mecanism de infasurare sau rulare, care le pemite sa ocupe un spatiu foarte redus atunci cand sunt date jos de pe tamplaria ferestrei sau usii unde sunt montate si depozitate in debara, de exemplu.

Rulourile exterioare se pot realiza din orice fel de material, incepand cu lemnul si terminand cu otelul, insa cele mai populare rulouri vandute in Romania, dar si in strainatate, sunt cele realizate din aluminiu sau PVC. Modelele de lemn sunt destul de putin intalnite, pentru ca acestea pot lua foc foarte usor, chiar si atunci cand sunt date cu anumite substante care sunt ignifuge. Materialul care rezista cel mai bine impotriva focului este otelul, insa nici aluminiul nu este departe. Chiar daca are punctul de topire mai jos decat otelul, aluminiul este preferat de foarte multi oameni ca si material din care sunt realizate rulourile lor exterioare. Trebuie spus ca ar trebui sa treaca o perioada destul de lunga de timp pentru ca aluminiul sa inceapa sa reactioneze la o caldura foarte puternica (cateva sute de grade Celsius), asadar clientii nu trebuie sa isi faca probleme, pentru ca rulourile lor exterioare nu se vor topi la 40 grade Celsius (cat este vara in general).

Un rulou poate fi utilizat de sine statator, sau impreuna cu fereastra sau usa pe care o acopera. De asemenea, poate fi utilizat in interior sau la exterior. Cel mai bun exemplu de rulouri exterioare ce se folosesc in interior sunt acele rulouri care acopera standurile comerciale la mall-uri sau anumite hale foarte largi in hangare de avioane sau in inchisori.

Rulourile sunt de obicei plasate pe ferestre sau usi, caz in care ofera o protectie suplimentara fata de protectia oferita de ferestrele sau usile respective. Intreprinderile pot folosi aceste rulouri exterioare in loc de usi traditionale, pentru a proteja garajele angajatilor sau imobilul in sine. De asemenea, rulourile sunt perfecte si pentru acele persoane care stau in zone cu o clima foarte putin previzibila si cu destul de multe furtuni in timpul unui an. De exemplu, in zonele de campie care sunt ravasite de furtuni si in timpul verii, si iarna, exista mult mai multe case protejate de rulouri exterioare decat in vai. Cumparatorii pot alege din mai multe tipuri de rulouri exterioare existente, dintre care cele mai ieftine sunt cele de aluminiu si PVC.

Citeste mai multe articole pe blog rulouri exterioare

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/de-ce-sa-alegeti-rulouri-exterioare