Functionale si estetice, usile de garaj rulou infrumuseteaza spatiul personal

BUCURESTI - 3 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Achizitionarea usilor pentru garajul dumneavoastra poate fi de cele mai multe ori o adevarata provocare.

 Functionale si estetice, usile de garaj rulou infrumuseteaza spatiul personal

Achizitionarea usilor pentru garajul dumneavoastra poate fi de cele mai multe ori o adevarata provocare. In functie de necesitatile spatiului dar si de preferintele dumneavoastra in ceea ce priveste modelul, dumneavoastra puteti alege mai multe tipuri de usi . Recomandarea noastra de a alege usi garaj tip rulou se bazeaza pe o serie de avantaje practice dar si estetice.
Usile de garaj rulou sunt confectionate din aluminiu si sunt vopsite in camp electrostatic pentru un grad sporit de rezistenta in contact cu intemperiile. Lamelele din aluminiu sunt umplute cu spuma poliuretanica expandata, acest aspect conferind o izolatie termica de inalta calitate.
Fiabile si sigure in exploatare, usile de garaj tip rulou prezinta avantajul de a putea fi montate in cadrul unui spatiu limitat, acestea ocupand foarte putin loc atunci cand sunt actionate. Perfecte pentru spatiile mici dar si pentru cele mai mari, acest tip de usi graj ajuta la optimizarea cu eficienta a spatiului de garaj.
Design-ul deosebit al usilor de garaj tip rulou va ajuta in amenajarea spatiului personal. Aceste usi sunt realizate pe comanda si pot avea culoarea pe care o doriti pentru a se potrivi cu decorul deja existent.
Alegeti usi garaj rulou de inalta calitate si bucurati-va de siguranta si estetica pentru casa dumneavoastra. Pentru mai multe informatii despre usi de garaj, nu ezitati sa ne contactati:
WEB:www.uside-garaj.ro
Telefon: 0757.082.001
E-mail: vanzari@uside-garaj.ro

Despre Kondor Invest

Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul nostru