Grilaje metalice pentru o securizare eficienta

BUCURESTI - 11 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Securizarea pentru diferite intrari in spatii comerciale si rezidentiale se poate face cu sistemele de grilaje metalice

Grilaje metalice pentru o securizare eficienta

Securizarea pentru diferite intrari in spatii comerciale si rezidentiale se poate face cu sistemele de grilaje metalice . Scharx .ro va pune la dispozitie mai multe tipuri de grilaje metalice, adaptate perfect nevoilor pe care spatiul dumneavoastra le are.

Grilajele pot avea lamele din otel atat pline cat si perforate pentru o mai buna vizibilitate a spatiului securizat dar si pentru circularea aerului in interiorul locatiei.

Unele spatii comerciale au nevoie de o buna aerisire. In acest caz dumneavoastra puteti opta pentru grilaje confectionate din bare de otel.

Grilajele pot fi vopsite in gama de culori Ral, de asememea, pot fi achizitionate in culorile metalice standard. Actionarea solutiilor de securizare reprezentate de grilaje se poate efectua atat manual cat si electric pentru mai mult confort in exploatare.

Garantia profesionalismului in producerea de grilaje este conferita de numarul mare de clienti multumiti si de asemenea de respectul cu care compania isi trateaza fiecare client si fiecare cerinta in parte.

Sistemele de grilaje metalice produse si confectionate de Scharx.ro beneficiaza de cel mai bun raport calitate pret. Pentru orice intrebari legate de grilaje mobile si oferte personalizate, nu ezitati sa intrati in legatura cu specialistii nostri care va stau non-stop la dispozitie la numerele de telefon: 0757 082 717 (non-stop), 0757 082 700 (non-stop), 0374.048.799

Despre Kondor Invest

Compania Kondor Invest, a luat nastere in anul 2003. De atunci si pana in prezent incercam sa satisfacem cu succes fiecare exigenta a clientilor nostri. Profesionalismul, corectitudina si atentia la detalii reprezinta cheia succesului nostru.