Hainele Second Hand – moda Vintage

BUCURESTI - 2 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

In trecerea sa, timpul a adus cu sine nu numai schimbari de mentalitati, opinii, sisteme, doctrine si organizatii, dar si schimbari in ceea ce priveste moda. Probabil ca va este cunoscut sentimentul nostalgic care ne incearca pe toate/toti atunci cand privim cufarul bunicilor si revistele de moda ale acelor timpuri. Magazinele cu haine sh (second hand) si buticurile vintage reprezinta o alternativa de a ne transpune in timpurile de alta data.

In trecerea sa, timpul a adus cu sine nu numai schimbari de mentalitati, opinii, sisteme, doctrine si organizatii, dar si schimbari in ceea ce priveste moda. Probabil ca va este cunoscut sentimentul nostalgic care ne incearca pe toate/toti atunci cand privim cufarul bunicilor si revistele de moda ale acelor timpuri. Magazinele cu haine sh (second hand) si buticurile vintage reprezinta o alternativa  de a ne transpune in timpurile de alta data.

Avand in vedere situatia economica de pe piata romaneasca, achizitionarea hainelor sh reprezinta o investitie avantajoasa avand in vedere raportul calitate – pret. In tari precum Franta, buticurile cu haine vintage au o traditie aparte si sunt cunoscute doar printre adevaratii pasionati de moda, care sunt mereu in cautare de ceea ce se numeste "piese de colectie". In Romania insa, astfel de magazine se afla la inceput de drum. De cele mai multe ori intr-un magazin de haine sh poti gasi cu usurinta lucruri de calitate care poarta marca unora dintre cele mai renumite case de moda.

Cele mai multe magazine autohtone de piese vestimentare sau accesorii vintage ori second hand de calitate se gasesc in lumea virtuala, unde multe tinere pasionate de moda isi prezinta mini colectiile salvate din dulapurile bunicilor. Pe aceste site-uri puteti regasi farmecul manusilor crosetate ale anilor '30, palarii tipice pentru anii '40, posetele elegante ale anilor '50 sau boemele rochii inflorate specifice anilor '70.

In ultimii ani, numarul magazinelor online care comercializeaza haine second hand si vintage a crescut semnificativ, ceea ce demonstreaza pasiunea unui public numeros pentru astfel de piese vestimentare. Astfel de magazine nu vand doar haine, ele vand povesti, istorii. Atunci cand imbracati o haina vintage sau sh va expuneti intr-un alt timp, intr-o alta tara, traiti povestea unei alte persoane.

Pe langa povestea pe care v-o puteti imagina atunci cand imbracati o astfel de haina, lucrurile din magazinele second hand va mai aduc urmatoarele beneficii:

-Calitatea acestor produse, fiind aduse din tarile foarte dezvoltate, este negresit mai mare decat a celor din magazinele de cartier, piete, depozite en-gros etc;

-De cele mai multe ori puteti gasi haine originale ale unor designeri celebri;

-Pretul hainelor sh reprezinta un real avantaj in fata hainelor noi.

Vezi mai multe pe: http://www.amariagroup.ro/

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre