Imbracati-va peretii cu cea mai de calitate tencuiala decorativa

BUCURESTI - 31 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Schimbarile fac parte din viata oamenilor si de cele mai multe ori sunt extrem de binevenite deoarece impiedica aparitia monotoniei. Mediul in care ne petrecem cel mai mult timpul tinde sa ne dea impresia de monotonie si la un moment dat fiecare persoana se gandeste la renovare sau redecorare.

Putini sunt insa cei care isi permit o asemenea actiune deoarece pretul materialelor necesare renovarilor sunt extrem de mari. Compania noastra vine in ajutorul tuturor persoanelor dornice sa ofere casei lor un aspect cat mai placut oferindu-le produse accesibile ca pret.
Gama de tencuiala decorativa yaya reprezinta cel mai important produs pe care il puteti utiliza pentru a schimba aspectul peretilor locuintei dumneavoastra. O prima caracteristica importanta ce reprezinta un mare avantaj este data de rezistenta la actiunea factorilor biologici (ciuperci, mucegai, bacterii) asigurandu-va in acest mod un aspect placut un timp cat mai indelungat.
Efectul de curatare este un alt atuu al produselor de tencuiala decorativa YAYA mentinand astfel prospetimea si oferind locuintei un aspect ingrijit in permanenta. Ceea ce este extrem de avantajos pentru clientii care se hotarasc sa achizitioneaze orice cantitate de tencuiala decorativa este faptul ca pot opta pentru orice culoare, avand posibilitatea de a alege din 1500 de nuante.
Puteti afla mai multe detalii despre gama diversificata de tencuiala decorativa prin simpla accesare rapida a site-ului companiei noastre: www.tencuialadecorativayaya.ro iar in cazul in care aveti intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon: 0722519633; 0729011468.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/imbracati-va-peretii-cu-cea-mai-de-calitate-tencuiala-decorativa