Impresioneaza-ti vecinii cu sisteme elegante de copertine

BUCURESTI - 10 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Pentru ca a venit vara si avem nevoie de umbra si racoare, sistemele de umbrire sunt la mare cautare in aceasta perioada, pentru cei care nu si-au dotat inca ferestrele cu astfel de solutii.

Impresioneaza-ti vecinii cu sisteme elegante de copertine

Pentru ca a venit vara si avem nevoie de umbra si racoare, sistemele de umbrire sunt la mare cautare in aceasta perioada, pentru cei care nu si-au dotat inca ferestrele cu astfel de solutii. O recomandare din partea noastra face referire la sistemele de copertine , ideale pentru o amenajare eleganta dar si pentru o umbrire eficienta. Aspectul pe care il confera copertinele va atrage cu siguranta privirile curioase ale celor din jur.

 

Combinatiile actuale de culori, simplitatea si rafinamentul copertinelor, precum si functionalitatea lor deosebita, fac din aceste sisteme o alegere foarte inspirata. Copertinele pot fi fixe sau retractabile, cele din urma putand fi actionate atat manual cat si automat. Panza copertinelor de calitate este realizata dintr-un material foarte rezistent, tratat cu solutii speciale pentru a nu se decolora si a nu putrezi si de asemenea, are un factor ridicat de protectie UV.

Fie ca alegeti copertine in culori vii, monocromatice, culori pastelate sau imprimeuri inspirate, ideal ar fi sa asortati aceste sisteme fie cu fatada casei, fie cu alte elemente din decorul dumneavoastra exterior. Pentru a trai intr-o armonie totala, realizati un spatiu echilibrat din punct de vedere chromatic si bucurati-va de o protectie eficienta impotriva soarelui.

Achizitionati sisteme de copertine ( www.copertineretractabile.com )doar de la firmele de incredere, cu un inalt nivel de respect fata de clientii lor. De asemenea, alegeti firme care ofera si servicii profesioniste de montaj pentru aceste sisteme de copertine retractabilehttp://www.scharx.ro/Copertine.html ) sau fixe. Alegeti copertine si veti beneficia de un spatiu cu un aspect extraordinar si cu o maxima protectie impotriva razelor de soare.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre