Izolatie fonica si termica, in avantajul tau

BUCURESTI - 29 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Locuinta noastra primeste o atentie speciala, un decor si grija, pentru ca ea reflecta personalitatea noastra, stilul nostru de viata si dragostea fata de familie.

Locuinta noastra primeste o atentie speciala, un decor si grija, pentru ca ea reflecta personalitatea noastra, stilul nostru de viata si dragostea fata de familie. Locuinta este mai mult decat un spatiu in carene petrecem majoritatea timpului, este spatiul in care ne relaxam si in care petrecem timp de calitate impreuna cu familia noastra. Tocmai de aceea trebuie sa fi atent ca familia ta sa se simta in siguranta intr-o casa decorata cu bun gust si care sa nu aiba elemente incomode.
Pentru a te pazi de multe din aspectele negative al factorilor externi din natura, te poti orienta spre montare de rulouri exterioare. Rulourile exterioare nu sunt doar o metda de umbrire ci ele iti ofera si intimitate si o imagine placuta casei tale, atat in interior cat mai ales la exterior. Datorita spumei poliuretanice izolatoare din lamelele de aluminiu, rulourile exterioare iti ofera un randament termic crescut si o izolatie fonica de pana la 20%. Oferta noastra de rulouri exterioare este foarte variata si iti permite sa te odihnesti in orice moment al zilei,pentru ca stopeaza soarele deranjant si estompeaza din zgomotul de afara. In oferta noastra vei gasi si rulouri exterioare aluminiu colorate in toata gama Ral si chiar in imprimeuri de lemn.
Ele se adapteaza oricarui tip de tamplarie, au rol antiefractie si se intretin usor. Nu necesita revopsire sau ungere in timp. Consulta oferta noastra de rulouri exterioare pret pentru a fi la curent cu toate avantajele de a lucra cu firma noastra.
WEB: www.exterioare-rulouri.ro
Telefon: 0756.834.942
E-mail: vanzari@exterioare-rulouri.ro
Yahoo Messenger: exterioarerulouri@yahoo.com

Despre Kondor Invest

Mai multe detalii pe site-ul nostru