Modele deosebite de copertine si pergole

BUCURESTI - 26 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Copertinele sunt produsele ideale de umbrire ce joaca un rol estetic foarte important pentru aspectul unui spatiu

Copertinele sunt produsele ideale de umbrire ce joaca un rol estetic foarte important pentru aspectul unui spatiu. Fie ca este vorba de locuinte sau de spatii comerciale, copertinele fixe sau retractabile confera eleganta si ajuta la protectia impotriva razelor de soare.

 

Copertinele personalizate confera personalitate spatiului si reprezinta o pata de culoare ce infrumuseteaza fatadele. Materialele din care sunt confectionate copertinele sunt de cea mai inalta calitate, aceste produse fiind gandite pana in cel mai mic detaliu. Estetice si practice, sistemele de copertine transforma spatiul dumneavoastra intr-un ambient elegant.

 

Pergolele sunt foarte utile pentru spatiile foarte mari, in care doriti sa amenajati o terasa in aer liber. Acestea pot fi inchise si deschise automat sau electric, iar modelele de pergole ajuta la crearea unui ambient unic.

 

Indrazniti sa visati in aer liber si sa va infrumesatati spatiul cu cele mai reusite modele de copertine si pergole. Pentru un décor reusit, asortati copertinele cu celelalte elemente din spatiul dumnevoastra. Fatadele vor capata valoare, iar ferestrele si tamplaria va fi bine protejate.

 

Pentru modele incantatoare de copertine si pergole, va invitam sa accesati website-ul nostru www.scharx.ro. Acum puteti achizitiona produsele noastre si in sistemul de rate oferit de Card Avantaj. Pentru mai multe informatii despre sistemele de copertine retractabile si fixe, sau despre pergole, va rugam sa ne contactati.

Despre Kondor Invest

Mai multe detalii pe site-ul nostru