Nunti regale: Destinatii pentru luna de miere (partea a II-a)

BUCURESTI - 14 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Social

Nuntile regale starnesc intotdeauna reverii, dar mult mai asteptata de miri este luna de miere, savurata intr-un colt de lume ales cu grija.

 

            De la florar, invitatii de nunta alese din numeroase modele de invitatii nunta, accesorii de nunta, plicuri nunta si luna de miere, toate detaliile trebuie planificate din timp si cu stil.

            Continuam lista cu 4 destinatii alese de capetele incoronate in ultimul deceniu. Lasa-te inspirat/a de alegerile aristocratilor.

Scotia

            Dupa o prietenie care a durat 34 de ani si care a afectat casatoriile ambilor parteneri, Printul Charles si Camilla Parker-Bowles au reusit, intr-un final, sa ajunga in fata altarului, pe 9 aprilie 2005. Cuplul si-a petrecut luna de miere la resedinta de vacanta Birkhall, aflata in Scotia, pe domeniul Balmoral, care apartine familiei regale. Acesta este refugiul de suflet al Printului Charles, pe care-l descrie drept „un paradis unic”, plin de amintiri legate de bunica sa, Regina Mama Elisabeta.

            Pentru a vizita Scotia, trebuie sa iei avionul pana la Londra si de acolo spre Aberdeen. Per total, transportul dus-intors va costa in jur de 450 de euro.

            Poti sta intr-una dintre cabanele puse la dispozitie turistilor in Balmoral, pentru aproximativ 750 de euro/cabana pe saptamana.

Polinezia Franceza

            Pe 19 iunie 2010, orasul Stockholm celebra casatoria Printesei mostenitoare a tronului Suediei, Victoria cu Daniel Westling, fostul ei antrenor personal de sport. Considerata atunci a fi cea mai importanta nunta regala dupa cea a lui Charles si a Camillei, casatoria lor a reunit 1.000 de oficialitati. Dar, cireasa de pe tort a fost luna de miere, pe care mirii au ales sa si-o petreaca in Tahiti, cea mai mare insula din Polinezia Franceza. Aici, Victoria si Daniel au facut plaja si au inotat in apele Oceanului Pacific, au facut scufundari la Lagunariu, au vizitat cascadele de la Faarumai, Gradinile Botanice Harrison Smith, Muzeul de pictura Gauguin si au mers cu elicopterul spre atolul (insula in forma de inel, formata din schelete de corali) Tetiaroa, care a apartinut lui Marlon Brando.

            Zborul pana in capitala Tahiti, Papeete, dureaza aproximativ 30 de ore (cu escala la Paris) si te va costa incepand cu 1.200 de euro.

            La hotelul Le Meridien Tahiti, de cinci stele, vei gasi cazare cu 96 de euro/noapte de persoana.

In concluzie, decizia asupra destinatiei pentru luna de miere ramane alegerea cu cel mai mare impact pentru ca iti vei dori sa fie de neuitat. Pentru  toate celelalte alegeri mai mici pe care le vei face in urmatoarele luni pentru a avea o nunta asa cum iti doresti: invitatii nunta, plicuri nunta si accesorii de nunta, viziteaza site-ul Creatoriilor de invitatii. Lasa-te inspirata de colectiile noastre felurite de invitatii de nunta si multe altele.