Rulourile din aluminiu - un accesoriu modern al cladirilor de patrimoniu

BUCURESTI - 12 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Cu cat istoria unui imobil este mai bogata si mai indepartata, cu atat mai mult creste farmecul si importanta acestuia. Insa, ca orice lucru expus fenomenelor meteorologice, mai exact iernilor geroase, verilor caniculare si celorlalte anotimpuri ploioase, restaurarea caselor istorice devine o necesitate.

Cu cat istoria unui imobil este mai bogata si mai indepartata, cu atat mai mult creste farmecul si importanta acestuia. Insa, ca orice lucru expus fenomenelor meteorologice, mai exact iernilor geroase, verilor caniculare si celorlalte anotimpuri ploioase, restaurarea caselor istorice devine o necesitate. Este adevarat ca stilul arhitectonic initial trebuie sa fie conservat, insa, acesta trebuie sa fie realizat luand in calcul si confortul interior. Reconsolidarea acoperisului, schimbarea tamplariei sau instalarea de rulouri exterioare ferestrelor sunt cele mai importante actiuni care trebuie sa fie avute in vedere intr-un proiect de restaurare a unei case istorice.

Avand in vedere ritmul foarte alert in care evolueaza totul in zilele noastre, ar trebui sa acordam o importanta mare conservarii arhitecturii clasice, istorice sau interbelice pentru ca acestea contribuie semnificativ la pastrarea personalitatii si valoarii istoriei unui popor. Astfel de imobile, cu un trecut indepartat si o poveste care inca mai poarta amprenta timpurilor apuse, trebuie sa respecte reglementarile in vigoare, atunci cand sunt restaurate.

Casele incluse in patrimoniul national sau cele cale sunt amplasate in anumite zone cu incarcatura istorica nu pot fi restaurate decat in cazul in care se vor folosi aceleasi materiale, cum ar fi: acoperisul din tigla ceramica, tamplaria din lemn si alte elemente de acest fel.

Pentru familiile care locuiesc in astfel de imobile exista o solutie care le va asigura un confort deplin la un pret avantajos: montarea de rulouri exterioare ferestrelor. Desi sunt produse moderne, acestea au un aspect estetic extrem de elegant si se integreaza cu usurinta oricarui stil arhitectonic. Diversele nuante in care sunt disponibile, inclusiv imitatie de stejar auriu, le-au facut de-a lungul timpului sa fie foarte apreciate si utilizate de proprietarii de case ce poarta o anumita incarcatura istorica.

Studiile arata ca 25% din transferul termic al unui imobil se realizeaza prin intermediul ferestrelor. Iar pentru a combate acest fenomen au fost create ingenioasele, elegantele si modernele rulouri exterioare ce se integreaza chiar si in arhitectura unei case istorice.

Nu mai stati pe ganduri, reduceti acum facturile la utilitati si sporiti confortul locuintei dumneavoastra, indiferent de stilul acesteia, cu ajutorul sistemelor de rulouri exterioare.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre