Protectia si siguranta masinii depinde acum de montarea unor usi garaj performante

BUCURESTI - 2 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Lumea devine din ce in ce mai preocupata de siguranta obiectelor pe care le detin, pentru ca fiecare achizitie reprezinta in fond, o parte a bugetului pe care o investeste pentru propriul confort.

Compania Kondor Invest intelege preocuparea dumneavoastra si va pune la dispozitie o selectie variata de usi garaj cu ajutorul carora va puteti pastra in siguranta atat masina cat si obiectele auxiliare pe care obisnuiti sa le depozitati in garaj.
Achizitionarea de usi de garaj, cu o grosime de 40 mm si o izolatie a panourilor de 0,49 Watt/mp*K , va confera in primul rand siguranta de care aveati nevoie iar rezistenta deosebita la intemperii va contribui la mentinerea calitatii obiectelor depozitate, fiind ferite de inghetul iernii dar si de caldura cotropitoare a verii.
In cazul in care puneti intotdeauna pe primul loc longevitatea utilizarii sistemelor de usi garaj sectionale, de mentionat este faptul ca arcurile rezistente integrate reprezinta componenta esentiala a acestora. Facute sa reziste mai mult de 25.000 de cicluri de fuctionare, insemnand aproximativ 30 de ani, vor fi in mod sigur o alegere corespunzatoare cerintelor dumneavoastra.
Compania Scharx, recunoscuta fiind pe piata de profil din Romania dar si unul din cei mai prezenti actori pe piata externa de profil, va asigura permanent servicii de montaj profesioniste efectuate de echipe specializate.
Puteti comanda oricare din modelele de usi garaj sau usi garaj sectionale sunand la numerele de telefon: : 0757.082.700 si 0757.082.717 iar pentru mai multe detalii si informatii consultati pagina de internet: www.scharx.ro

Despre Kondor Invest

Mai multe pe site-urile noastre

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/protectia-si-siguranta-masinii-depinde-acum-de-montarea-unor-usi-garaj-performante