Protejati-va de soare prin montarea unor copertine de calitate

BUCURESTI - 18 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Daca singura grija pe care o aveti in timpul verii este sa va protejati de razele solare nu trebuie sa ignorati aspectul estetic pe care il creeati atunci cand montati sistemul de copertine destinat protectiei impotriva soarelui

Daca singura grija pe care o aveti in timpul verii este sa va protejati de razele solare nu trebuie sa ignorati aspectul estetic pe care il creeati atunci cand montati sistemul de copertine destinat protectiei impotriva soarelui. Unicitatea fiecarui spatiu de relaxare necesita solutii diferite de umbrire si amenajare.
Solutia ideala ar fi achizitionarea unor copertine, la comanda, astfel puteti comunica echipei de productie toate exigentele pe care le aveti iar produsul finit sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra.
Copertinele se gasesc in doua variante, fie optati pentru copertine retractabile care sunt potrivite atat pentru spatii comerciale cat si rezidentiale sau pentru copertine fixe perfecte pentru balcoanele sau ferestrele apartamentelor.
Modul in care se actioneaza aceste sisteme de copertine este unul gandit in totalitate pentru a asigura confortul si usurinta in actionare, astfel pot fi actionate manual sau automat cu motor si telecomanda, destul de simplu si fara nici un pericol. Aceste sisteme de copertine pot fi dotate cu senzori de soare si vant iar in cazul unui vant puternic se inchid automat pentru ca atunci cand razele soarelui arzator patrund in locuinta, sa se deschida automat.
Excelentele servicii de montaj facute in conditii inalte de performanta de catre o echipa specializata in acest domeniu, din cadrul companiei Kondor Invest, vor asigura buna functionalitate a acestor modele de copertine pe intreaga durata de viata.
Mai multe detalii despre gama variata de copertine, copertine retractabile sau copertine fixe sunt disponibile pe site-ul: www.copertineretractabile.com iar in cazul in care doriti sa aflati mai multe informatii despre pret sau despre unele detalii tehnice mai amanuntite si comenzi, apelati numarul de telefon: 0757.082.001

Despre Kondor Invest

Mai multe detalii pe site-ul nostru