Rulouri aluminiu si rulouri pvc, un real ajutor in protectia locuintei

BUCURESTI - 26 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Bucurati-va de inovatie si confort in propria locuinta doar cu solutiiile de rulouri exterioare

Rulouri aluminiu si rulouri pvc, un real ajutor in protectia locuintei

Bucurati-va de inovatie si confort in propria locuinta doar cu solutiiile de rulouri exterioare . Acestea protejeaza eficient ferestrele pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de confort optic si termic.
Rulourile exterioare reprezinta solutia ideala pentru o locuinta protejata de actiunea razelor de soare, intemperii, persoane rau intentionate sau zgomot excesiv. Aceste solutii pastreaza o temperatura optima pe timul iernii, impiedicand pierderile de caldura. Astfel, in casa dumneavoastra va fi mai cald, iar consumul energiei alocate pentru dispozitivele de incalzire va fi considerabil redus. Pe timpul verilor toride, rulourile mentin un ambient racoros in casa, ajutand la realizarea unui spatiu ferit de razele de soare si de privirile indiscretele ale vecinilor sau trecatorilor.
Casa dumneavoastra este locul in care trebuie sa beneficiati de un maxim de confort. Achizitionarea de rulouri exterioare reprezinta cea mai buna solutie pentru protectie si confort. Rulourile pot fi dotate cu sisteme eficiente antiefractie, pentru ca dumneavoastra sa va simtiti intotdeauna in siguranta in propria casa.
Diversitatea modelelor dar si a culorilor va ofera posibilitatea de a asorta rulourile exterioare cu fatada casei dumneavoastra, pentru a obtine un efect cromatic foarte placut.
Sistemele de rulouri sunt foarte usor de montat si de intretinut. Rulourile exterioare sunt foarte rezistente, avand o durata foarte indelungata de viata. Dumneavoastra puteti alege fie sisteme de rulouri aluminiu, fie rulouri PVC, pentru a beneficia de toate avantajele oferite de aceste produse.

Despre Kondor Invest

Pentru mai multe detalii despre rulouri exterioare sau servicii de montaj, nu ezitati sa accesati site-ul nostru: scharx.ro.