Rulouri exterioare din aluminiu pentru o vara mai placuta

BUCURESTI - 19 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Rulourile exterioare executate de firma noastra au cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.
Puteti alege dintr-o gama variata de rulouri exterioare, acestea putand fi executate la orice dimensiune si culoare din gama RAL, inclusiv imitatie lemn.
Puteti opta, de asemenea, pentru o serie de accesorii optionale:
- sistem antiefractie pe ultima lamela extrudata sau inchidere cu yala si cheie;
- actionare electrica cu motor si buton sau cu telecomanda;
- actionare cu manivela pentru rulourile cu dimensiuni ce depasesc 3,5 mp;
- plasa de insecte tip rulou incorporata in sistem.
In functie de marimi si de accesoriile pentru care optati, pretul se modifica.

Rulouri exterioare din aluminiu pentru o vara mai placuta

Te-ai saturat de caldura caniculara din timpul verii, dar inca nu stii prea multe despre rulouri exterioare aluminiu? Ei bine, afla ca sunt o solutie incredibila impotriva razelor de soare care bat pe suprafata ferestrelor pe tot parcursul verii. Ele prezinta o multitudine de avantaje, dar cel mai importante este faptul ca participa la crearea unei temperaturi suportabile in interiorul caselor.

Indeplinind functiile pe care le aveau odinioara obloanele traditionale din lemn, aceste rulouri exterioare aluminiu se monteaza in doar doua ore, fara murdarie si pot avea o durata de viata de pana la 15 ani. In ceea ce priveste beneficiile oferite de acestea, specialisti vorbesc in principal despre proprietatea de termoizolare pe care rulourile exterioare o prezinta, gratie scutului protector pe care il formeaza in fata suprefetelor vitrate ale ferestrelor si usilor de balcon. Acest strat impiedica transferul de temperatura din exterior in interior, permitand mentinerea unei temperaturi constante in incaperile casei.

Cei care au utilizat deja rulourile instalate la ferestrele apartamentelor lor au declarat ca vara e suficient sa lase pornit aparatul de aer conditionat doar doua ore pe zi si atmosfera din casa ramane racoroasa, atat ziua cat si noaptea. Acest lucru este motivat de faptul ca aceste rulouri exterioare aluminiu protejeaza geamul de razele solare, eliminand astfel posibilitatea de aparitie a efectului de sera in interiorul camerelor. De aceea, casa nu se mai supraincalzeste sub razele soarelui de vara, care obisnuiau sa iti dea atatea batai de cap.

 Rulourile sunt foarte potrivite pentru camerele copiilor, care au nevoie de o temperatura placuta in camera pe timp de vara, insa aerul conditionat nu este tocmai recomandat. In plus, instalarea de rulouri asigura si o izolare fonica a camerei, astfel ca micutul se poate bucura de un somn linistit si odihnitor, protejat de zgomotele strazii si de caldura innabusitoare de afara. Cand ploile de vara vin, geamurile tale vor fi acoperite, asadar nu se vor muradri, iar copiii nu se vor speria de trasnete si fulgere. Studiile au demonstrat ca rulourile reduc cu 50% sunetele venite din exterior.

In concluzie, montarea de rulouri exterioare aluminiu contribuie la o vara mai placuta, dar si la mentenanta tamplariilor, care nu vor mai intra in contact direct cu razele UV, atat de daunatoare. Pentru mai multe consultati rulouri exterioare pret bucurativa de cele mai noi oferte !