Scharx.ro comercializeaza usi de garaj de buna calitate

BUCURESTI - 30 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Site-ul nostru va prezinta o oferta variata deuside garaj, confectionate din materiale de calitate, vopsite doar in camp electrostatic si realizate din componente de provenienta germana.

Scharx.ro comercializeaza usi de garaj de buna calitate
 Increderea ta ne obliga 

Scharx Romania

Site-ul nostru va prezinta o oferta variata de usi de garaj, confectionate din materiale de calitate, vopsite doar in camp electrostatic si realizate din componente de provenienta germana.

Usile de garaj sunt un element destul de important in arhitectura casei tale deci nu le ignora, ele au un rol esential atat in protejarea masinii tale cat si in armonizarea aspectului exterior al locuintei tale.Ele sunt realizate la comanda dupa placul si nevoile clientului, in culorile pe care el le alege si designul care il multumeste.

Realizam usi garaj rulou dar si usi de garaj sectionale, care sunt telecomandate usor, sunt silentioase si rezistente pana la 30 de ani datorita arcurilor de buna calitate. Daca preferi modelul de usi garaj sectionale trebuie sa stii ca acestea pot cu usurinta sa ii confere garajului tau un aspect estetic deosebit, datorita faptului ca suprafata din care sunt realizate poate imita lemnul si poate avea orice culoare doriti.

Personalul nostru este unul specializat in realizarea si montajul de usi sectionale sau rulou, respecta clientul si de aceea suntem unii din cei mai cautati de pe piata, in domeniul nostru. Pretul in raport cu calitatea produselor noastre este foarte avantajos si reprezinta o reala investitie.

Scharx.ro isi doreste sa te afli si tu in masa clientilor multumiti de serviciile noastre si asteapta sa iti raspuna la orice intrebare si nelamurire care poate fi adresata pe adresa: office@scharx.ro

Pentru comenzi sau detalii suplimentare ne puteti contacta si la numerele de telefon: 0746.642.682 / 0786.393.686 / 0731.746.255

Despre Kondor Invest

Compania Scharx trateaza cu profesionalism fiecare client si fiecare comanda. Firma si-a inceput activitatea in anul 2009, de atunci imbunatatind in continuu procesul de productie si calitatea executiei produselor. Garantia prin care sunt certificate produsele noastre dovedeste calitatea acestora si standardele ridicate ale companiei.