Tendinte pentru nunti moderne

BUCURESTI - 26 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Faptul ca nuntile nu mai urmeaza aceleasi linii traditionale nu mai este de multa vreme un subiect nou. Cei mai multi tineri din ziua de astazi isi organizeaza si adapteaza petrecerea nuntii dupa bunul lor plac

Faptul ca nuntile nu mai urmeaza aceleasi linii traditionale nu mai este de multa vreme un subiect nou. Cei mai multi tineri din ziua de astazi isi organizeaza si  adapteaza petrecerea nuntii dupa bunul lor plac. Alaiul in note de acordeon nu mai fac parte din nuntile tinerilor de astazi. De la aspectul rochiei si pana la marturii nunta, totul a suferit schimbari radicale.

Omul evolueaza si odata cu el si traditiile se schimba, e vremea sa scriem istorie cel putin in modificarea obiceiurilor de nunta. Nu trebuie sa ne supunem anumitor etape, doar pentru a multumii membrii unei familii sau a celeilate. Adaptam totul la timpurile pe care le traim si ceea ce ne place si ne face fericiti.

O tendinta in schimbare o reprezinta rochia de mireasa. Prea putine tinere mai imbraca traditionalele rochii incomode care nu permiteau miscari libere. Din aceasta cauza si marii designeri si creatori s-au reorientat si si-au adaptat stilurile la tendintele de astazi creand fie rochii sirena, fie rochii scurte sau accesorizand aceste articole vestimentare cu buzunare. Buzunarele aplicate rochiilor de mireasa au raspuns nevoilor tinerelor care trebuiau sa poarte de fiecare data dupa ele poseta.

Imprimeurile incluse in decorurile nuntii sunt alte elemente care au suferit schimbari de-a lungul timpului. Florile mari, culorile vesele si diferitele figurine haioase au luat locul clasicelor decoruri monocromatice.

De asemenea, pentru a iesi din tipare tinerii inventivi au inclus in petrecerile de nunta jocurile. Pentru a destinde atmosfera sobra, jocurile reprezinta o modalitate distractiva care poate descretii fruntile obosite ale oaspetilor. Astfel, poti face nunta mai interesanta pentru fiecare invitat in parte iar timpul nici nu vei stii cum a zburat.

Buchetele, invitatiile si marturiile nunta s-au schimbat la 180 de grade fata de cum se aflau ele in traditia romaneasca. De regula exista si o comunicare intre acestea: buchetele contin temele nuntii si culorile din decor, invitatiile comunica de asemenea, tematica nuntii pentru a-i pune in tema pe oaspeti si pentru a-i ajuta sa isi aleaga toaletele potrivite. In ceea ce priveste marturiile nunta, acestea de regula reprezinta personalitatile mirilor sau sunt si ele alese in ton cu tema pe care petrecerea o abordeaza.

 Vezi mai multe pe: http://www.marturii-nunta.com.ro/

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre