Terase moderne echipate cu sisteme de copertine retractabile

BUCURESTI - 29 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Terasele de vara au intotdeauna nevoie de o protectie eficienta impotriva razelor de soare. Cea mai buna solutie trebuie sa fie nu doar utila ci si estetica

Terasele de vara au intotdeauna nevoie de o protectie eficienta impotriva razelor de soare. Cea mai buna solutie trebuie sa fie nu doar utila ci si estetica. Copertinele reprezinta sistemele fixe sau mobile amplasate pe ferestre, balcoane sau terase ce protejeaza impotriva actiunii razelor de soare dar si a vantului sau ploii, conferind un aspect exterior modern si placut.
Copertinele retractabile au scopul principal de a oferi protectie impotriva soarelui, dar datorita aspectului si a gamei largi de culori si modele, aceste produse sunt folosite cu real succes si in amenajarile exterioare. Deoarece sunt supuse actiunii intemperiilor, copertinele trebuie sa fie confectionate din materiale de cea mai inalta calitate. Achizitionati doar copertine stabile si foarte rigide, ale caror materiale sunt rezistente.
Amenajarea teraselor depinde de ambientul pe care doriti sa il creati sau de ambientul existent deja. Copertinele retractabile se adapteaza cu usurinta unui design exterior diversificat, aceste solutii de umbrire fiind foarte apreciate de toata lumea. Actionarea copertinelor retractabile se face foarte usor, acesta fiind electrice. Astfel, dumneavoastra puteti deschide si inchide copertina doar apasand butunul unui intrerupator sau al unei telecomenzi.
In functie de stilul arhitectural al spatiului dumneavoastra, puteti opta pentru copertine dreptunghiulare, tip tunel, patrate sau chiar alte forme. Pentru umbra si confort maxim, alegeti cele mai potrivite modele de copertine retractabile. Pentru gradini puteti alege pergole, ce vor conferi spatiului dumneavoastra un aspect unic. Nevoia de protectie impotriva soarelui poate fi acum satisfacuta cu mult stil, doar cu sistemele de copertine retractabile.

Despre Kondor Invest

Mai multe detalii pe site-ul nostru