Tinerii parinti?

BUCURESTI - 29 martie 2012

Comunicat tip General in Internet

au tot felul de griji si probleme o data cu aparitia unui nou membru al familiei

 au tot felul de griji si probleme o data cu aparitia unui nou membru al familiei. Ei trebuie sa ii cumpere toate cele necesare si sa isi schimbe in mare masura programul de lucru pentru a sta aproape de copil.

Daca va aflati in situatia de a avea un copil in cateva luni sau daca deja aveti un micut care va umple sufletul de bucurie, ne bucuram sa va oferim cateva sfaturi in legatura cu cumpararea unui patut pentru bebelusul dvs.

Daca nu aveti bani de dat an de an pe un patut, este recomandat sa alegeti de la bun inceput un patut multifunctional si in acelasi timp, convertibil, care se poate mari sau micsora in functie de necesitatile copilului. Evident, pe dvs va intereseaza sa se mareasca o data cu trecerea timpului si cresterea copilului in inaltime. Cele mai bune patuturi care permit acest lucru sunt patuturile din lemn. Cu toate acestea, aici intervine o problema; saltelele nu vor mai fi potrivite, deci va trebui sa investiti cel putin intr-o saltea mai mare sau daca nu, intr-o perna care poate juca rol de continuare a saltelei.

Patutul este bine sa aiba ori grilaje, daca vorbim de patuturi de lemn, ori pereti din materiale plastice incolore si transparente, care sa permita parintilor sa vada in orice moment si din orice unghi s-ar afla in camera ceea ce face micutul lor.

Un ultim sfat pe care il oferim tinerilor parinti este sa cumpere un patut cu saltea cu tot, care respecta normele europene.

Despre Kondor Invest

Imporator masinute electrice copii injusa sc.nichiduta trading.srl