Usi de garaj pentru protectia si frumusetea spatiului personal

BUCURESTI - 19 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Usile de garaj produse de compania noastra confera siguranta garajului si un aspect estetic placut intregului dumneavoastra spatiu personal.

Usi de garaj pentru protectia si frumusetea spatiului personal
 Increderea ta ne obliga

Scharx Romania

Imaginea unui spatiu este influentata de fiecare element care intra in componenta acelui loc. Garajul joaca un rol important in designul exterior al curtii dumneavoastra. Modelul, culoarea si tipul de usa garaj trebuie sa corespunda in mod armonios cu arhitectura locuintei dar si cu nevoile spatiului. Usile de garaj moderne si elegante vor contribui semnificativ la realizarea unui ambient placut.

Rolul estetic este dublat de functionalitatea usilor de garaj. Acestea asigura protectie garajului, o izolare termica si fonica de buna calitate si de asemenea, un plus de confort si usurinta in actionare daca sunt automatizate.

Compania noastra produce si comercializeaza usi de garaj de cea mai inalta calitate, fabricate din materiale foarte rezistente, cu o lunga durata de viata. Acestea confera eleganta si confort, putand fi personalizate in functie de designul exterior al fiecarui spatiu. Solutiile de usi garaj rulou oferite de compania noastra, nu optureaza spatiul fiind ideale pentru spatiile inguste dar si pentru cele mai mari.

Pentru mai multe detalii despre produsele noastre sau pentru sfaturi privind decizia de achizitionare a unei usi de garaj rulou sau usi garaj sectionale nu ezitati sa ne contactati:

WEB: uside-garaj.ro

Telefon: 0757.082.001

E-mail: vanzari@uside-garaj.ro

Despre Kondor Invest

Pentru mai multe detalii despre produsele noastre sau pentru sfaturi privind decizia de achizitionare a unei usi de garaj, nu ezitati sa ne contactati:

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/usi-de-garaj-pentru-protectia-si-frumusetea-spatiului-personal