Usi garaj ce nu obtureaza spatiul de intrare

BUCURESTI - 14 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Usile de garaj tip rulou si usile de garaj sectionale sunt ideale pentru orice fel de spatii, indiferent de dimensiunea garajului

Usi garaj ce nu obtureaza spatiul de intrare
 Increderea ta ne obliga

Scharx Romania

Usile de garaj  tip rulou si usile de garaj sectionale sunt ideale pentru orice fel de spatii, indiferent de dimensiunea garajului. Aceste tipuri de usi economisesc spatiul si sunt foarte practice.

Usi de garaj sectionale sunt usor de actionat, fiind rezistente si silentioase. Pentru montarea acestui tip de usi in mod normal este nevoie de existenta unui loc deasupra deschiderii garajului, de asemenea, unui spatiu in dreapta si stanga deschiderii. Insa, echipa noastra de profesionisti va pune la dispozitie solutii eficiente de montare a usilor sectionale in orice tip de garaj prin suplinirea acestor nevoi cu ajutorul unei confectii din metal. Montajul usilor de garaj tip rulou este mult mai simplu si mai rapid de realizat.

Atat modele de usi garaj sectionale cat si usi garaj rulou pot fi actionate electric si manual. Acestea confera un design estetic foarte placut, iar varietatea modelelor si culorilor face posibila realizarea unui stil ambiental deosebit.

Pentru a beneficia de usi garaj rulou si usi garaj sectionale de cea mai inalta calitate, trebuie sa apelati doar la profesionisti in domeniu. Nu uitati faptul ca un montaj de calitate va influenta durata de viata a produselor.

Despre Kondor Invest

Compania Kondor Invest fabrica si comercializeaza produse destinate a fi utilizate in mediu rezidential sau industrial incepand cu anul 2003. Compania a fost infiintata in Bucuresti, mai nou executand produse si pentru clienti din vestul Europei. Performanta, calitatea si continua imbunatatire a procesului de productie dar si de relatii cu clientii reprezinta cheia succesului nostru.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/usi-garaj-ce-nu-obtureaza-spatiul-de-intrare