Vitrinele spatiilor comerciale, protejate cu sisteme de copertine

BUCURESTI - 24 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Pentru ca produsele expuse in vitrinele magazinelor sa nu se decoloreze din cauza razelor nocive de soare, multe spatii comerciale au ales solutiile de umbrire reprezentate de copertine . Acestea sunt foarte elegante si rafinate si creeaza un aspect exterior al magazinului foarte stilat si cu mult bun gust.

Vitrinele spatiilor comerciale, protejate cu sisteme de copertine

Pentru ca produsele expuse in vitrinele magazinelor sa nu se decoloreze din cauza razelor nocive de soare, multe spatii comerciale au ales solutiile de umbrire reprezentate de copertine. Acestea sunt foarte elegante si rafinate si creeaza un aspect exterior al magazinului foarte stilat si cu mult bun gust. Pentru o imagine de succes, vitrinele trebuie sa aratate intotdeauna impecabil. Pentru a beneficia de solutii practice de umbrire, dar si foarte estetice, va recomandam achizitionarea de copertine.

 

Sistemele de copertine sunt disponibile in varianta retractabila cu brate mobile si in varianta fixa cu brate rigide, iar panza copertinelor poate fi personalizata in functie de dorintele clientului. Spatiile comerciale trebuie sa detina o imagine deosebit de atractiva pentru a-si pastra imaginea si prestigiul in fata clientilor. De asemenea, proprietarii de copertine pot alege culorile si modelele in functie de specificul locatiei, de necesitati sau preferinte.

 

Copertinele protejeaza eficient impotriva razelor de soare, conferind umbra si racoare spatiului comercial, ajutand la amenajarea unei vitrine elegante si a unui exterior personalizat. Sistemele calitative de copertine au cadrul solid realizat din aluminiu vopsit in camp electrostatic pentru a nu rugini si pentru o rezistenta mai mare a culorii, iar panza tratata cu substante speciale pentru a nu se decolora si nu putrezi. Actionarea pentru solutiile de copertine retractabile poate fi efectuata atat manual, cat si automat. Sistemele de copertine sunt foarte eficiente si in ceea ce priveste protectia impotriva razelor UV.

 

Pentru mai multe informatii si specificatii tehnice, accesati site-urile noastre:

www.scharx.ro

www.kondorinvest.ro

Despre Kondor Invest

Cititi mai mult pe site-urile companiei.